Publicis Dialog degusta din brandurile Cristalex

Agentia Publicis Dialog parte a grupului Publicis Romania, a castigat, in urma unui pitch, parte din brandurile din portofoliul Cristalex - unul din cei mai importanti importatori de bauturi spirtoase de pe piata romaneasca. Agentia, va dezvolta timp de un an de zile, servicii de ATL, BTL si PR pentru unele dintre cele mai cunoscute branduri de bauturi din lume: Absolut (BTL), Teacher's, Jim Beam, Campari, Fernet Branca si Laphroaig.

"Ne bucura mult castigarea acestui cont unde avem o relatie de colaborare unica bazata pe profesionalism si incredere. Fiecare brand are un specific propriu extrem de provocator, lucru care ne stimuleaza permanent creativitatea", a declarat Radu Luca, Client Service Director la Publicis Dialog.
Printre evenimentele de succes pe care le-a organizat de curand pentru brandurile companiei Cristalex, se numara: evenimentul de lansare pentru ABSOLUT APEACH si seria de activari on trade pentru brandul Jim Beam.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related