Unul dintre cele mai emotionante filme din acest an publicitar

Unul dintre cele mai emotionante filme din acest an publicitar

Stella Artois si agentia V8 Interactive au continuat campania globala #GiveBeautifully cu o campanie dezvoltata in Romania care vorbeste despre emotie ca fiind cel mai frumos cadou de sarbatori.

 

Frumusetea de a darui

Plecand de la faptul ca Stella Artois a fost creata pentru a fi oferita drept cadou de sarbatori locuitorilor din Leuven, agentia V8 Interactive i-a propus brandului belgian de bere sa-si inspire consumatorii sa daruiasca emotie si sa puna suflet in orice vor oferi cadou la acest final de an.

Si pentru a seta premisele acestui gand, chiar Stella Artois le daruieste consumatorilor sai emotia unei povesti despre un cadou de sarbatori cu totul neasteptat, conturand astfel mesajul campaniei #GiveBeautifully.

 

O poveste despre emotie, spusa cu emotie

In aglomeratia de mesaje de sarbatori, unele mai galagioase ca altele, se distinge aceasta poveste despre altruism, daruire si emotie.

"Stella Artois e un brand cu o poveste de aproape 650 de ani, un brand care, in spiritul distinct care-l caracterizeaza, a creat la randul lui povesti frumoase in comunicare. Anul acesta, a venit randul nostru sa scriem povestea Stella Artois: o poveste despre emotie, spusa cu multa emotie."
Oana Nastase (Head of Copy, V8 Interactive)

Campania se deruleaza in mediul online si, la doar o zi de la lansare, filmul ei a reusit deja sa ajunga pe ecranele a zeci de mii de romani.

"De cum am auzit propunerea, am simtit cu totii ca avem in fata o poveste autentica Stella Artois care merita spusa de sarbatori si care, cu siguranta, va consolida pozitionarea brandului in Romania."
Ecaterina Stefan (Brand Manager, Stella Artois)

 

Echipele care au realizat campania

Echipa V8 Interactive:
Andrei Cucoanes – Creative Director
Oana Nastase – Head of Copy
Corina Angearu – Client Service Director
Adrian Stefanescu – Social Media Manager
Ionut Andrei – Executive Director

Echipa Stella Artois:
Ecaterina Stefan – Brand Manager
Ioana Albu – Digital Brand Manager

Regizor: Alexandru Maftei
Casa de productie: Rollin Film

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related