[Bilant 2015] Valentin Vacarus (Godmother): A disparut pasiunea si „dementa” de a gasi acea idee care te face sa spui YEEES!

[Bilant 2015] Valentin Vacarus (Godmother): A disparut pasiunea si „dementa” de a gasi acea idee care te face sa spui YEEES!

Valentin Vacarus (Managing director Godmother) vorbeste despre pozitionarea pe care a ales-o agentia anul acesta: brand experience artisans. Anul viitor va fi vorba despre consolidare, iar trecerea creatiei in zona de experimental spera sa fie cu plus.

 

Am doua: engage si experience.

 

Cu parere de rau recunosc faptul ca anul acesta nu am vazut nimic nou, inovativ. La nivel de business au disparut / fuzionat unele agentii, au aparut mai multi freelanceri, iar pitchurile sunt acum nu cu 3-5 agentii ci cu 7-8 sau chiar 80.

 

Pasiunea si „dementa” de a gasi acea idee care te face sa spui YEEES!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related