Emotii + comunicare video = ROI

Emotii + comunicare video = ROI

Agentia de marketing si comunicare Perceptum isi dezvolta colectia de strategii castigatoare prin adaugarea serviciului de video marketing, menit sa genereze rezultate masurabile pentru brandurile din portofoliu.

Astfel, printr-o singura solutie eficienta, Perceptum vine cu propuneri noi, adaptate marketerilor moderni si contribuie activ la maximizarea reach-ului si ROI-ului campaniilor clientilor din portofoliu si la imbunatatirea strategiilor lor pe termen scurt si mediu. 

 

"Content marketingul a castigat foarte mult teren in ultimii ani iar, acum, cu ajutorul digitalizarii mediilor de comunicare si dezvoltarii platformelor de video sharing, fiecare brand poate deveni un publisher in sine, atragandu-si consumatorii prin materiale relevante, cu caracter educational, explicativ sau interactiv.", declara Raluca Ghilea (Director General al agentiei).

 

Cu ajutorul know-how-ului dobandit de-a lungul celor 5 ani de experienta si al echipei puternice de specialisti, compania are resursele necesare pentru a gestiona toate fazele unei campanii integrate de video marketing - definirea conceptului, implementare, filmare, montaj, distributie, urmarirea si interpretarea rezultatelor obtinute.

 

"Perceptum contribuie la consolidarea brandurilor din portofoliu prin adaptarea constanta la stimulii la care reactioneaza publicul. De aceea, anul acesta, integram comunicarea video in mixul de marketing dezvoltat pana acum cu succes de catre echipa noastra si ramanem ghidati de sloganul <<Marketing that you can measure>>, fiindca, la sfarsitul zilei, clientii nostri isi doresc rezultate masurabile, care sa se traduca in cresteri de business.", adauga Raluca Ghilea.

 

Perceptum este singura companie din Romania care integreaza in campaniile clientilor sai unele dintre cele mai inovatoare instrumente de marketing experimental ce folosesc campul electromagnetic, hologramele si efectele 2D si 3D. Astfel, agentia este unic importator Gravity Lifter si DreamOC HD in tara noastra.

 

"Campaniile marca Perceptum, de la brand building si marketing digital, pana la content marketing si evenimente hi-tech, au un numitor comun: vibratia emotionala creata in jurul mesajului transmis. Astfel, povestea traita si spusa mai departe de publicul tinta, intr-un lant al emotiilor pozitive, completeaza imaginea si notorietatea brandului, generand o legatura durabila si profunda: atasament fata de brand.", afirma Raluca Ghilea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related