[Bancpost la Young FIBRA: Juratii] Marian Matei (Graffiti BBDO): Cred ca 80-90% din alegerile de produse le fac pe baza designului

[Bancpost la Young FIBRA: Juratii] Marian Matei (Graffiti BBDO): Cred ca 80-90% din alegerile de produse le fac pe baza designului

Ca designul e de importanta majora in marketing si comunicare nu-i decat o certitudine. Stim, depinde de target-uri, dar cand te remarci dintr-o masa amorfa de produse, deja stai bine. Iar unul din juratii competitiei "Bancpost sustine creativitatea in banking" din cadrul Young FIBRA care atesta aceste spuse.

E vorba de Marian Matei (Art Director, Graffiti BBDO), care alege in proportie de 80-90% produsele pe care le foloseste pe baza de design. Febletea lui in design e simplitatea desteapta; less is more, daca e facut cu cap. Vedeti mai jos exact ce va sfatuieste. Pe voi, cei care aveti intre 18 si 30 de ani si tocmai planuiati sa inscrieti un concept creativ de design declinat pe 4 tipuri de carduri Bancpost. Lista de to-do arata asa: cititi cu grija brieful, dupa care trebuie sa va dezlantuiti pe template si, apoi, sa inscrieti pana pe 29 aprilie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related