Starcom MediaVest Group, singura agentie romaneasca premiata la IAB MIXX AWARDS EUROPE 2016. 3 Trofee pentru campania “Ora de creativitate”

Starcom MediaVest Group, singura agentie romaneasca premiata la IAB MIXX AWARDS EUROPE 2016. 3 Trofee pentru campania “Ora de creativitate”

Starcom MediaVest Group este singura agentie romaneasca premiata la IAB MIXX AWARDS EUROPE 2016, cu trei trofee pentru campania „Ora de Creativitate”, din 4 nominalizari. 

Campania lansata in 2014 de Starcom MediaVest Group, Samsung Romania, Fundatia Friends for Friends si Digital Star a castigat Silver pentru “Best use of Digital” si „Best use of Mobile”, la categoria Digital & Mobile si Bronz - categoria Media, pentru „Best use of Brand Content”.

 

"Premiile obtinute la IAB MIXX AWARDS EUROPE 2016 demonstreaza, inca o data, faptul ca Samsung este clientul care stie sa imbine cel mai bine cele mai noi tehnologii cu educatia si creativitatea."
Ilinca Nitu (Account Director, Starcom MediaVest Group)


Ilinca Nitu (Account Director, Starcom MediaVest Group)

 

Campania a mai fost premiata in 2015, la IAB Mixx Awards (Best Publishing Project) si la Webstock (Utility), iar in 2014 a castigat trofeul de Bronz la Effie - categoria Durables.

Proiectul educational alternativ OraDeCreativitate.ro, lansat pentru Samsung Romania de Starcom MediaVest Group, in colaborare cu Fundatia Friends for Friends si Digital Star, este un instrument util pentru profesori, menit sa ii ajute in desfasurarea orelor din cadrul saptamanii „Scoala Altfel”.

In plus, proiectul contribuie la dezvoltarea creativitatii elevilor, implicandu-i in proiecte variate, inovatoare, pe parcursul anului scolar, pentru a transforma “Saptamana Altfel” intr-o „Saptamana Creativa”.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related