[Native ad] Madalina Marica: Native advertising-ul este precum democratia din Romania post comunista: prost inteles

[Native ad] Madalina Marica: Native advertising-ul este precum democratia din Romania post comunista: prost inteles

Delicatetea acestui fel de a face publicitate, spune Madalina Marica (Brand Communication Director, Leo Burnett Romania) este in alegerea contextului si a momentului: de cele mai multe ori, din pacate, practica e aceea a unui promo fortat intr-un material editorial, eveniment, video etc.

Ca sa fie cu adevarat nativ, ai nevoie de discretie. Doar brandul sa stie, iar publicului sa i se para firesc mesajul cu care s-a intalnit. Native advertising-ul se afla, in Romania, inca in procesul de intelegere. Dar e din ce in ce mai mult nevoie de el, intr-o mare de advertising.

 

Native advertising-ul este, de fapt, la baza lui, advertising. El a capatat conotatii diferite si o oarecare complexitate odata cu diversificarea mediilor de comunicare si in special a amplorii digitalului in viata brandurilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related