[Scoala ADC*RO - Promotia 2016] Karla Georgescu a trecut de la zbenguit pe solouri de chitara, la graphic design linistit la birou

[Scoala ADC*RO - Promotia 2016] Karla Georgescu a trecut de la zbenguit pe solouri de chitara, la graphic design linistit la birou

Continuam seria de luat la intrebari absolventii Scolii ADC*RO 2016. O s-o avem imediat la taste pe Karla Georgescu, Art Director la Publicis. Cu profil de mate-info in liceu si specializare de publicitate la Facultatea de Jurnalism, Karla s-a hotarat sa rupa legatura dintre ea si integralele matematice si s-o ia pe filiera umana. 

Are la activ 6,5 ani de cantat la chitara, 5 din ei intr-o trupa de rock alternativ. A cochetat si cu baletul sau pictatul, dar astazi este graphic designer si sefa de promotie ADC. Ne-am mai intalnit cu ea si aici cand, impreuna cu ceilalti membri ai echipei KISA, castigau Gold-ul la una dintre competitiile Young FIBRA.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Pozitii

SectiuneBranded


Related