[Scoala ADC*RO - Promotia 2016] Andreea Calarasu e un strateg super dandy relaxat

[Scoala ADC*RO - Promotia 2016] Andreea Calarasu e un strateg super dandy relaxat

Cine are intotdeauna o oferta bogata de imbratisari si curajul s-o imparta oamenilor in mod aleator? Ea, Andreea Calarasu. Junior Strategic Planner la DDB Romania, cu ascendent in fotografie si design, caci a studiat Foto si Video la Facultatea de Arte Plastice si Publicitate la Facultatea de Jurnalism. A aprofundat treburile trecand printr-o serie de internship-uri in ambele domenii, avand la activ expozitii foto in tara si in Pakistan plus, mai recent, si un portofoliu online pe site-ul Scolii ADC*RO. In prezent, Andreea isi decoreaza biroul de la DDB cu floarea-soarelui.

Hai sa aflam despre traseul ei  catre Scoala ADC si cum a luat ce-i mai bun din orele nedormite din timpul OlimpIAD-ului:

 

Background

Salut, salut. Eu-s Andreea, an art junkie si o persoana vesela mai tot timpul, care imbratiseaza oameni randomly. Tocmai ce-am terminat Facultatea de Arte Plastice (Foto-Video) si pe cea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (Publicitate). Am trecut prin internship-uri si joburi part-time pe foto si advertising, am expus fotografii prin tara si prin Pakistan si citesc cam tot ce prind.

In afara de asta, tocmai ce mi-am decorat biroul de la DDB cu floarea-soarelui si astept sa vad ce traznaie mai fac si vara asta.  

 

Inscrierea si admiterea la ADC*RO

Am fugit cu Work and Travel in SUA vara trecuta si am decis sa investesc mai mult in mine la intoarcere. A ajutat destul de mult ca aveam si prieteni care au trecut prin ADC si sunt curioasa de fel. Admiterea s-a cam suprapus cu un deadline pentru CompetitIAA, a fost un rush de tipul send it and pray they don't notice.

 

Asteptari si surprize

Stiam ca tutorii sunt oameni faini si ca o sa ma prinda repede atmosfera de acolo.

 

Prima intalnire

Big and bold words. Am dat peste o generatie eager to learn stuff si pozitiva, asa ca nu am avut nicio problema in a lega prietenii rapid.

 

Misto si mai putin

Highlights. Clar tot ce am facut la OlimpIAD pentru Future Lions si pe brieful Carrefour de la Premiile FIBRA, alaturi de echipa KISA. Mi-au placut si multe dintre briefurile scolii, mai ales cele de digital si innovative

Nu prea au fost parti uncool, e doar senzatia de dupa de I could have done it better.

 

Constructia portofoliului

Provocarile si lipsa somnului, sesiunile concomitente si pregatirea licentelor. Toate in cele 3 luni. Dar au trecut :)

 

Bunici, Scoala ADC si creatia sunt...

Bunica deja a inteles cam cu ce se mananca treaba asta numita creatie din publicitate si vrea sa fac reclame la care sa aiba rabdare sa se uite. E inca ingrijorata daca dorm destul dupa tot ce i-am povestit legat de ADC.

           

Planurile de dupa

Parca am mai crescut putin cu ADC-ul. Am castigat CompetitIAA, am luat si-un Gold la Premiile FIBRA alaturi de echipe diferite, iar de acum sunt booked full-time ca junior strategic planner la DDB si am luat mai in serios fotografia si filmul. Imi place sa cred ca o sa fie cel putin la fel de bine in continuare.

Lucrarea echipei KISA pentru competitia Dubla Provocare Carrefour 

 

Catre viitori aplicanti

Le-as zice ca e sanatos sa incerce, dar ca le trebuie si putina pasiune daca se asteapta la un rezultat bun.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related