Dan Patzelt (Asociatia pentru Dezvoltare Urbana) despre THATS, un soft care poate spune unui nevazator ce „vede” cu degetele

Dan Patzelt (Asociatia pentru Dezvoltare Urbana) despre THATS, un soft care poate spune unui nevazator ce „vede” cu degetele

Deocamdata, Dan Patzelt  se imparte inca intre job-ul de director de imagine la PRO TV si activitatea t Asociatiei pentru Dezvoltare Urbana (ADU), ONG pe care l-a infiintat in 2009. Impreuna cu Dorin Moldoveanu - fost coleg de UNATC, regizor si unul dintre membri fondatori ai ONG-ului, cu care am mai vorbit aici - au pornit initiative sociale ca platforma de anunturi Obiecte Pierdute sau Furate , campania "Eu nu blochez intersectia" sau Simte Arta, program adresat persoanelor cu dizabilitati.

Cel mai nou demers al lor este THATS, un sistem dedicat persoanelor cu deficiente de vedere care ar putea „vedea” cu ajutorul unui software de asistare audio a imaginior tactile. Aplicatia e inca in dezvoltare, iar fondurile inca necesare vor fi stranse printr-o campanie Indiegogo pe care ADU o va demara curand. "Pare nebunesc, dar vrem sa oferim aceasta unealta de autodezvoltare gratuit".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related