Te-ai intrebat cat munceste un campion pentru a castiga o medalie?

Te-ai intrebat cat munceste un campion pentru a castiga o medalie?

Pentru lansarea in Romania a filmului ”Hands of Stone” (Pumni de piatra), o biografie a celebrului boxer panamez Roberto Duran, echipele Forum Film si RanEvents au demarat o ampla campanie de comunicare, combinand instrumente de PR cu idei creative.

Una din actiunile de comunicare insa a fost aparte. Social 1 a fost gazda intalnirii dintre Leonard Doroftei si jurnalisti&bloggeri pasionati de sport, acestia fiind introdusi in atmosfera filmului de marele campion, care le-a facut o demonstratie unica de scheme de box si le-a impartasit experiente palpitante din viata sa.

“Odata cu lansarea filmului "Hands of Stone/Pumni de piatra" ni s-a dovedit, din nou, ca istoriile reale sunt cu atat mai impresionante si mai spectaculoase decat cele imaginate in filme. A fost important pentru noi sa-i facem pe jurnalisti si pe bloggeri sa inteleaga mai bine faptul ca acesta nu e "doar inca un film despre box", ci o ilustrare puternica si emotionanta deopotriva a vietii, cu toate victoriile si infrangerile traite. Astfel ca asocierea dintre film si campionul nostru la box Leonard Doroftei a venit firesc, completand povestea de pe marele ecran. Doroftei ne-a cucerit pe toti cu energia sa si ne-a uimit prin sinceritatea si deschiderea cu care si-a impartasit propria poveste”, a spus Patricia Mihail (PR Director RANEvents Communication)

Leonard Doroftei s-a declarat impresionat de povestea filmului si le-a povestit celor prezenti de ce s-a regasit in personajul principal, Roberto Duran supranumit „Manos de piedra/ Maini de piatra”. Amandoi, a spus Doroftei, avem un stil de lupta similar – agresiv si hotarat si detinem titluri de campioni mondiali profesionisti la categoria semi-usoara a versiunii WBA.

Boxul este o arta”, le-a spus mai spus Doroftei invitatilor, explicandu-le cat de mult conteaza sa ai un psihic puternic, sa iti doresti sa devii din ce in ce mai bun si sa treci peste orice fel de obstacole in calea spre glorie.

Echipat cu una dintre perechile de manusile care l-au facut faimos, cu o energie debordanta, Leonard Doroftei a punctat zambind: „Povestea lui Roberto Duran este binevenita, mai ales in zilele noastre, cand suntem intr-o perioada de rascruce si trebuie sa invatam ce inseamna sa fii profesionist intr-o lume profesionista. E o lume frumoasa, dar e important sa stii sa ai grija de viata ta si sa-ti adaptezi stilul tau de a boxa la cel al adversarului. Eu, spre exemplu, am fost intotdeauna slow starter, m-am incalzit mai greu, si cred ca prima repriza nu am castigat-o niciodata. Dar daca apucam sa trec de a treia sau a patra repriza, faceam 12, iar spre final dadeam serii la abdomen. Nu multi boxeri pot face acest lucru.”

„Ne-am dorit sa organizam un eveniment in cadrul caruia cei prezenti sa aiba parte de o experienta la prima mana si sa descopere prin ochii unui mare campion ce se ascunde in spatele titlurilor si medaliilor: multa munca, ambitie, lupta, determinare. Nimeni altul decat Leonard Doroftei nu putea transmite mai bine aceasta experienta, un pugilist extrem de puternic si ambitios, dar si sensibil si foarte uman” a explicat Claudia Miler, PR Manager RANEvents Communication, agentia de comunicare responsabila de promovarea filmului in Romania.

 

Filmul „Hands of Stone / Pumni de piatra” este distribuit de Forum Film Romania si a avut premiera pe 9 septembrie 2016. 

Trailerul filmului:

Leonard Doroftei este unul dintre cei mai cunoscuti fosti pugilisti romani, campion mondial WBA la categoria semi-usoara intre 5 ianuarie 2002 si 24 octombrie 2003. A inceput sa practice boxul la varsta de 14 ani la clubul Prahova Ploiesti. A castigat medalii de bronz la Jocurile Olimpice de la Barcelona in 1992 si la Atlanta in 1996. De asemenea, a fost campion mondial in 1995 si campion european in 1996 si 1997. Palmaresul sau la amatori este de 239 de victorii si 15 infrangeri, iar in 1997 devine boxer profesionist incheind un contract cu clubul canadian Interbox. Pe 5 ianuarie 2002 a cucerit titlul de campion mondial profesionist la categoria semi-usoara a versiunii WBA, invingandu-l la puncte pe argentinianul Raul Horacio Balbi.

Echipa Forum Film a fost formata din Andreea Zidaru (General Manager) si Patricia Calugaru (Marketing Coordinator).
Din echipa RanEvents au facut parte Raluca Zamfir (Managing Partner), Patricia Mihail (Director), Claudia Miler (PR Manager) si Evelyn Barascu (PR Manager).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related