Laura Nedelschi este noul Creative Director al Kubis Interactive

Laura Nedelschi este noul Creative Director al Kubis Interactive

Dupa o mica oprire la pit stop pentru schimbarile de rigoare, departamentul de creatie de la Kubis porneste la drum cu energii proaspete, scrasnind din roti sub conducerea unui nou Creative Director: Laura Nedelschi.

Cu destinatia clar conturata in minte, Kubis Interactive continua ruta aleasa acum doi ani, cea de consolidare a rezultatelor creative ale agentiei, bucurandu-se acum de toata priceperea Laurei la conducerea unui departament de creatie.

E bine de stiut ca Laura are experienta atat pe scaunul de sofer, cat si pe cel de copilot, adunand de-a lungul celor peste 16 ani de munca in publicitate skill-uri valoroase din pozitii ca Group Creative Director la Grafitti BBDO sau Creative Director la TBWA, sau Senior Copywriter la Publicis - ca sa numim doar vreo cateva.

Din portofoliul Laurei nu lipsesc premii de eficienta pentru campanii integrate, sau branduri de calibru mare: McDonalds, Romtelecom, Michelin, Dove, Ursus, Nivea, Adidas, Orange, o serie de branduri JTI... Si lista e lunga. Skill-urile ei includ, pe langa mult talent creativ si imaginatie, si un entuziasm molipsitor, o inclinatie spre mentorship, un calm infinit cu oamenii din creatie sau, asa cum ne spune chiar ea, capacitatea de „a nu tipa la nimeni (in romana, engleza sau franceza).”

 

"Venirea Laurei in echipa de management a Kubis dar si experienta sa in zona de comunicare completeaza directia strategica a agentiei, si anume de transformare intr-o agentie de comunicare integrata, digitally led.", afirma Vlad Popovici.

 

"Venirea mea la Kubis e o ocazie minunata sa cladesc mai departe lucrurile bune pe care le-am gasit aici, dar si sa ajut echipele din agentie sa isi indeplineasca obiectivele. Stiu ca suna poate un pic rece (cuvantul “obiectiv” nu ma ajuta deloc...!), dar de fapt e un proces extrem de empatic si uman. In viata reala nu poti obtine cele mai bune rezultate pe obiectivele companiei, decat atunci cand ele se suprapun natural cu cele personale ale oamenilor care formeaza compania cu pricina.
M-am bucurat mult sa gasesc in Kubis un nivel uimitor de ridicat al motivatiei de a face un proiect minunat din orice brief intrat in agentie. E o scanteie perfecta pentru ce imi doresc sa realizez aici - si e chiar un lucru rar in piata noastra. Cumva, ma simt in fiecare zi de cand lucrez aici de parca as fi gasit un fel de comoara!", spune Laura Nedelschi.

 

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania, oferind clientilor locali si internationali servicii complete de comunicare, de la creatie, strategie, web&app development, social media sau performance media, pana la productie si post-productie audio-video, realizate de departamentul in house al agentiei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related