Training de Facebook Ads: Un curs intensiv și practic despre cum să administrezi profesionist campanii pe Facebook

Training de Facebook Ads: Un curs intensiv și practic despre cum să administrezi profesionist campanii pe Facebook

Ciprian Susanu, Managing Partner Dare Digital, completează seria de cursuri intensive de anul acesta cu un training nou despre cum creezi, implementezi, măsori și optimizezi corect campaniile de Facebook Ads. Cursul se desfășoară pe parcursul a două zile consecutive, pe 12 și 13 decembrie, în intervalul 10:00 – 19:00, la hotel Pullman, în București.

Pe parcursul celor două zile, participanții vor avea ocazia să descopere insight-uri și informații testate de specialiști care se ocupă cu administrarea campaniilor de Facebook Ads încă de la începuturile platformei în România. Cursul integrează, la nivel practic, toți pașii necesari pentru crearea și implementarea unei campanii profesioniste pe Facebook.

Training-ul este deschis antreprenorilor, specialiștilor în marketing din companii și celor care vor să-și construiască o carieră în domeniu și să dobândească abilitățile necesare dezvoltării profesioniste a campaniilor.

Acest curs vine ca o completare a seriei de training-uri susținute de Ciprian Susanu în București și în țară anul acesta, reprezentand o radiografie completă asupra utilizării sistemului Facebook Ads pentru dezvoltarea unei afaceri în online. Dacă la training-urile anterioare participanții au avut ocazia să înțeleagă mecanismele de promovare a unei afaceri pe Facebook și modalitățile de măsurare și optimizare cu ajutorul Google Analytics, de data aceasta vor avea ocazia să construiască, de la zero, propria campanie eficientă de Facebook Ads.

Care sunt cele 20 de tipuri de reclame pe care le poți face pe Facebook, cum targetezi doar potențialii clienți, cum faci strategia pentru o campanie online, cum gândești cele mai populare tipuri de campanii pe Facebook și cum măsori și optimizezi astfel încât să te asiguri că obții cele mai bune rezultate fără să pierzi bani sunt câteva dintre temele puse în discuție în cadrul training-ului.

Ciprian Susanu vine cu peste 11 ani de experiență în marketing online, alături de zeci de brand-uri românești și internaționale, timp în care a găsit soluții la provocările din industrie, oferind alternative eficiente și viabile, individualizate pentru fiecare proiect în parte.

„Am observat, din spusele participanților la training-urile pe care le-am susținut anul acesta, că bugetele investite în Facebook Ads atât la nivelul companiilor mici cât și în companii mari, ajung să se piardă în mod activ, fără a genera însă rezultatele așteptate. Dacă urmărim evoluția tot mai mare a rețelei de socializare în România, reach-ul semnificativ și modalitățile de targetare extrem de avansate, devine tot mai clar că Facebook a devenit un instrument indispensabil în orice tip de campanie online. Mi-am propus să dezvolt un training complex de Facebook Ads, prin care să ofer participanților ocazia să învețe să creeze campanii la nivel profesionist,” declară Ciprian Susanu.

În ultimii ani, Facebook a devenit un canal care poate genera creșteri semnificative pentru brand-uri și business-uri. Având în vedere că piața este din ce în ce mai competitivă, campaniile de Facebook Ads implementate cu profesionalism devin esențiale pentru obiectivele fiecărei afaceri, iar o strategie completă de online constituie un indicator de performanță pentru business-uri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related