Dupa 16 ani si 6 agentii, Carmen Sterian continua pe cont propriu si schimba perspectiva de lucru: "la serviciu" vs. "in serviciul"

Dupa 16 ani si 6 agentii, Carmen Sterian continua pe cont propriu si schimba perspectiva de lucru: "la serviciu" vs. "in serviciul"

Carmen Sterian lucreaza in advertising din 2000. FOSS Advertising, Violet Advertising, MRM Partners McCann World Group, Ogilvy Interactive, Saatchi & Saatchi Advertising Romania, Wunderman. A fost Account Manager, Client Service Director, Group Account Director si Head of Strategy. De curand, a pornit pe cont propriu. E strateg freelancer.

Problema e ca nu ii place conceptul de "freelancer". Pentru ca acum, la noi, invoca prea mult grija permanenta a banilor sau a lipsei lor. Ce conteaza pentru ea sunt timpul si relatiile. Zice ca relatiile sunt prima si singura noastra responsabilitate. Ele aduc profit, si uman si financiar, daca le gestionezi corect, cu atentie si respect.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related