Publicitarul devenit consumator. Laura Leonte, despre viata in publicitate si intreprinderi sociale

Publicitarul devenit consumator. Laura Leonte, despre viata in publicitate si intreprinderi sociale

Vreme de 11 ani, Laura Leonte a fost publicitar de Romania: peste cinci ani Copywriter la Leo Burnett, doi ani, adunat, de Creative Director la Bridge Communication si apoi la Grey G2, peste patru ani Senior Copywriter la Publicis. In iulie 2016, a plecat de tot din agentii. Apropo, mai avem doua experiente similare: Carmen Sterian si Mihaela Muresan.

O vreme, a facut freelancing, mai mult ca sa-si aminteasca de ce a renuntat la publicitate. Acum a ramas la lucru pro-bono pentru cateva proiecte cu componenta sociala. Dar cel care a luat locul de full-time job e Cosanzeana, o intreprindere sociala cu sediul in Aninoasa. Fac seturi de cusut pe placaj perforat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related