Magic 76, seminarul despre cum se scriu case-urile pentru Effie

Magic 76, seminarul despre cum se scriu case-urile pentru Effie

Comitetul de Organizare Effie 2017 vă așteaptă pe 14 martie, începând cu ora 10, la sediul IAA, pentru seminarul "Magic 76".

Alexandra Iavorschi (Președintele Comitetului de Organizare Effie 2017 și Managing Director Starcom Romania), Victor Stroe (membru comitet & Head of Strategy and Associate Director Leo Burnett Bucharest) și Bogdan Nitu (CEO Webstyler) vor povesti din perspectiva organizatorilor, a scriitorului de caz și a juraților despre procesul de scriere și jurizare a cazurilor, despre noutățile ediției și despre cum se obține pragul de 76 de puncte pentru accederea în etapa următoare de jurizare sau direct spre premiu.

Seminarul “Magic 76”, care deschide competiția Effie 2017, destinat celor care vor să afle cum ar trebui scrise case-urile pentru Effie, are loc marți, 14 martie de la ora 10 a.m., la sediul IAA Romania. Accesul la eveniment este liber în limita locurilor disponibile. Confirmări pe adresa [email protected].

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related