La un Machiaj in Oras cu fetele

La un Machiaj in Oras cu fetele

Tutorialele de machiaj de pe net nu prea iau in seama o chestie: cat de fun e sa te machiezi cu fetele. Cand te-a machiat ultima data o prietena, ti-a spus ce si cum face ea, ti-a mai dat si niste ponturi sau te-a surprins cu un look la care n-ai fi ajuns de una singura?

Pana te hotarasti in care prietena ti-ai increde chipul inainte de-o iesire, te anuntam ca Maybelline New York Romania aduce sesiunile de machiaj cu fetele direct pe micile ecrane ale device-urilor tale, lansand serialul video online lunar #MACHIAJINORAS.

"Obsesia Maybelline New York este sa devina love brandul consumatoarelor de machiaj din Romania, cu o misiune clara de a pune la dispozitia consumatoarelor noastre cele mai trendy si smart produse pentru crearea cu usurinta a celor mai hot look-uri inspirate din orasul tuturor posibilitatilor, New York. 

Pentru a ne numi insa cu adevarat un love brand este important sa asiguram doua din cele mai importante atribute de brand pentru consumatoarele de machiaj: educatie si proximitate.

Cu noul concept de seriale online "Machiaj in oras", Maybelline New York rescrie reguile de promovare si educare, pentru prima data in piata de machiaj din Romania, punand pe primul loc proximitatea. In trei cuvinte Machiaj in Oras by Maybelline New York: Always on, usor, educational!”, rezuma Smaranda Teleaba (Marketing Manager Make-up, CPD, L’Oreal Romania).

Deloc intamplator, aici te intampina Ioana Stratulat, make-up artist oficial Maybelline New York, cunoscatoare a trendurilor internationale de make-up (ce se mai poarta in materie de machiaj al ochilor in 2017?) si experimentata in problemele cotidiene ale purtatoarelor de machiaj (tusul imposibil, fondul de ten vizibil, cearcanele rezistente sau contouring-ul exagerat). Probleme de care nu e straina, nici Sore, actrita, cantareata si, aici, invatacel.

"Am pasit cu bucurie in platoul Machiaj in Oras stiind ca pasiunea mea pentru machiaj va ajunge la o multime de persoane la fel de pasionate.

Impreuna cu Sore, o persoana plina de viata care, la randul ei, iubeste machiajul, ne propunem sa transformam tutorialele greoaie despre machiaj intr-o discutie intre prietene, relaxata, dar prin care sa transmitem informatii corecte si mereu actuale", declara Ioana Stratulat (Make-up artist, Maybelline NY Romania).

Ioana si Sore fac o echipa de maestru-ucenic in serialul "Machiaj in Oras", in care sesiunea de make-up intre fete are si functia unui tutorial distractiv, usor de inteles si reprodus (dovada ca Ioana incepe aplicarea machiajului si Sore continua pe cont propriu).

Ca atunci cand te machiezi cu fetele, episoadele sunt pline de glume, curiozitati si ponturi la care poate nu te-ai fi gandit de una singura:

  • Cum ar fi sa imbini doua nuante de gloss sau blush, in loc sa mergi pe o singura varianta?
  • Atentie, fondul de ten se tapoteaza, nu se intinde.
  • Esti sigura ca tii bine periuta cand te dai cu mascara? (Ca te trezesti cu gura deschisa in procesul asta, treaba ta, aici nu e nicio regula.)

 

"Machiaj in Oras este un proiect de beauty, dar unul #different, asa cum mi-am obisnuit comunitatea dintotdeauna. Ce il face sa fie diferit? Impreuna cu Maybelline NY si Ioana, am reusit sa aducem informatia catre fete intr-o maniera simpla, explicita si cat se poate de fun. 

Imi doresc ca ele sa inteleaga ca less is more, ca sa ai imperfectiuni este cat se poate de normal si natural, si sa le transmit ca cel mai tare trend in materie de make-up, valabil din toate timpurile, este naturaletea. Ramane IN si e HOT!”, spune Sore (local spokesperson, Maybelline Romania).

Daca ai fost atenta, ai observat ca primul episod "Machiaj in Oras", vestitor al primaverii printr-un look boho-chic natural propus de Ioana, a plecat de la o problema semnalata de Sore - tenul cu exces de sebum provocat de incalzirea vremii, care trebuie ingrijit in consecinta.

Tenul fresh, fara imperfectiuni, e tematica primei luni a proiectului Maybelline, episodul principal de mai sus fiind completat de alte mini-tutoriale, concentrate pe pasii de make-up catre fundatia look-ului boho-chic. Anume, tenul luminos, fara imperfectiuni si kitul de corectare Master Camo potrivit pentru a-l obtine.

Si, daca inca n-ai gasit prietena potrivita cu care sa pui in aplicare sfaturile Ioanei din episoadele cu Sore, nu-i niciun bai, o poti aborda direct. Nu se supara, ba din contra, te invita: in fiecare luna, Ioana sustine sesiuni live de make-up & talks pe pagina de Facebook Maybelline NY Romania, unde te asteapta cu sugestii personalizate si raspunsuri la problemele de zi cu zi.

Dupa care vei fi gata sa #MAKEITHAPPEN. Intai prin machiaj, la tine acasa, si apoi dincolo de el, in tot ce-ti propui.

 

Echipele care au participat la proiect

- din partea L'Oreal Romania: Smaranda Teleaba, Marketing Manager Make-up; Alexandra Popescu, Junior Product Manager; Anca Stefan, Digital & Consumer Intelligence Manager; Andreea Cuibar, Digital Project Manager Corporate; Raluca Duta, Digital Project Manager; Mihaela Munteanu, PR Manager;

- din partea McCann Bucharest: Raluca Fundeanu, Account Director; Sorana Anger, Account Executive; Ruxandra Papuc, Senior Copywriter; Iulia Bold, Copywriter; Daria Bundur, Art Director; Tiberiu Munteanu, Head of AV Production; Alexandru Platon, AV producer; Anca Crisan, AV producer;

- din partea Zenith Romania: Anca Sangeorzan, Digital Communications Planner; Gabriel Rau, Digital Communications Planner; Iulian Geavela, Digital Communications Planner; Cristian Gaspar, Performance Specialist; Lucia Ilie, Performance Specialist.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related