URSUS și Kubis lansează singurul escape room din lume transmis și controlat online

URSUS și Kubis lansează singurul escape room din lume transmis și controlat online

Iesirile la bere cu prietenii devin niste mici victorii atunci cand reusim sa trecem peste obstacolele care ne tin in rutina, la job sau acasa. URSUS sarbatoreste prietenia adevarata printr-o experienta digitala unica, care continua narativul din spotul URSUS si intareste mesajul de campanie Nu lasam pe nimeni in urma.

 

In URSUS Escape Room LIVE, iubitorii de bere pot experimenta tensiunea salvarii unui prieten care nu se mai poate intalni cu gasca pentru ca ramane blocat in birou. Userii sunt invitati sa se conecteze prin webcam intr-o camera reala in care Lucian, eroul din gasca URSUS, rezolva puzzle-uri tipice unui joc de escape room la comanda vocala a celor conectati la experienta. Jucatorii au cinci minute la dispozitie sa il scoata afara pe Lucian si doua saptamani in care se pot juca live, cate un nou puzzle in fiecare zi.

 

Peste 2000 de gasti de prieteni #inseparabili au stat la coada digitala pentru a intra in experienta limitata in prima saptamana de URSUS Escape Room LIVE. Oamenii au intrat de la birou sau de acasa, din confortul canapelei sau din trafic, de pe strada, din baie sau de la piscina si, nu de putine ori, chiar de la o bere pe terasa.

Printre ei s-au regasit si gasca Sector 7 si matinalii de la Virgin Radio Romania, care au popularizat conceptul prin filmari de gameplay real.

 

 

Jocul este deschis in fiecare zi intre ora 16:00 si 22:00 si in weekend intre ora 14:00 si 22:00, pana pe 3 iulie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related