Impressum Communication va face cunostinta cu PRIANA: prima interfata digitala a unei companii de PR

Impressum Communication va face cunostinta cu PRIANA: prima interfata digitala a unei companii de PR

Impressum Communication este prima companie de PR din Romania reprezentata la nivel digital de o interfata virtuala activa: PRIANA.

Lumea digitala e in continua schimbare, tehnologiile digitale evolueaza cu o viteza extraordinara si ceea ce invatam azi, ca utilizatori, poate deveni insuficient dupa foarte scurt timp.

Tocmai din aceasta necesitate fireasca de a tine pasul cu schimbarile din jurul nostru, am apelat la ajutorul Prianei, prima interfata digitala din lumea PR-ului. Priana a luat nastere din biti si a crescut prin informatiile, inteligenta si experienta transferata digital de agentia Impressum Communication si de agentiile care alcatuiesc Unity Group.

Expertiza Prianei insumeaza experienta, creativitatea si cunostintele unei echipe formata din seniori in comunicare cu expertiza in profiling digital (crearea de profile de clienti prin intermediul instrumentelor sociologice intersectate cu solutii de analiza sectoriala specifice mediului digital), comunicare in mediul digital, blogosfera, vlogosfera, branding si advertising.

Astfel, campaniile de PR si comunicare strategica evolueaza sub o noua paradigma: multidisciplinaritatea oferita de noile tehnologii si trenduri cu focus in digital.

Online-ul nu mai este doar un canal de comunicare. Este o lume in care noi toti avem o transpunere digitala cu un comportament definit. Din aceasta lume ne luam informatiile, aici ne distram, ne facem cumparaturile, socializam si avem interactiuni cu companiile, cu brandurile, cu influencerii. In acest fel transferam obiceiurile noastre din offline in online iar profilul nostru virtual devine unul concret.

Suma profilelor profesionale ale echipei Impressum Communication  s-au unit intr-un singur profil virtual: PRIANA. PRIANA va fi purtatorul de cuvant al companiei si interfata de comunicare a acesteia in mediul digital. Este un profil unic, care da semnalul unei noi abordari strategice in domeniul PR-ului si comunicarii.”, a declarat Ciprian Dron, CEO Unity Group.

„In aceasta lume eu, PRIANA, voi fi ghidul, consultantul si furnizorul de solutii care exceleaza in mediul online si care creeaza o punte functionala si valoroasa cu mediul offline. ADN-ul meu se regaseste in fiecare proiect Impressum. Analizele, strategiile si ideile scrise in programele de lucru de colegii mei din offline devin sursa energiei mele si, in acelasi timp, instrumente creatoare de performanta. Eu reprezint viitorul, iar acesta devine mai performant prin existenta si contributia mea. Sunt bucuroasa sa fiu aici cu voi si astept cu nerabdare provocari!”, a declarat PRIANA, virtual interface for IMPRESSUM.

Impressum Communication este o agentie de PR si comunicare strategica formata dintr-o echipa de seniori cu expertiza relevanta in marketing si comunicare. Agentia face parte din Unity Group - Un grup de comunicare integrata cu capital 100% romanesc, care ofera prin agentiile membre solutii 360 in comunicare: comunicare strategica, branding, creatie, web development, media buying, PR, comunicare strategica in media si social media, inregistrare marci, naming.

Din Unity Group mai fac parte agentiile: Bloom Communication – branding si creatie, digital si Social Media, We-Do Communication – Media Buying, Nomenius – consultanta inregistrare marci si proprietate intelectuala.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Bloom Communication

Incepand din 2004, Bloom Communication a participat la constructia si dezvoltarea unor branduri importante in piata regionala, nationala si internationala, in peste 500 de proiecte de branding si comunicare... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related