[Folclorul din reclame] Chiar asa, mai are cineva numarul lu' Varu'? Ca poate-l chemam in Piata

[Folclorul din reclame] Chiar asa, mai are cineva numarul lu' Varu'? Ca poate-l chemam in Piata

Am trecut noi, involuntar, prin istoria publicitatii romanesti din 90 si pana in prezent si am numarat supravietuitorii. Dorel, Laser, frate!, Cat e halatul?, Zboara puiule, zboaraZani, vaci si Fainosag. Si am ajuns aproape de ceea ce se intampla acum. Nu foarte aproape, caci Varu' a aparut pe TV in 2013. Creatorii lui, Andrei Munteanu si Victor Oprisan, Group Creative Directori MullenLowe, uite, il cheama in Piata, poate, cine stie? are vreo rezolvare.

In mod cert aceste personaje au evoluat si este normal sa se intample asa. Pentru ca piata, comunicarea, brandurile toate au evoluat. Nea Nicu’ era cel care te indemna sa cumperi sticla de Pepsi la litru de la non-stop, Varu’ te ajuta sa cumperi chiar si o sticla de 1 litru, dar on-line, spun creatorii lui.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Sectiune

DictionarBranded


Related