IAA Young Professionals organizeaza seara YP dedicata inovatiei in marketing si comunicare

IAA Young Professionals organizeaza seara YP dedicata inovatiei in marketing si comunicare

IAA Young Professionals, asociatia tinerilor profesionisti din industria de marketing si comunicare din Romania, organizeaza miercuri, 6 septembrie 2017, dezbaterea ”Seara YP dedicata Inovatiei”.

Evenimentul aduce in discutie rolul inovatiei in industria de marketing si comunicare si este structurat pe 3 directii: business, marketing (produs/serviciu) si comunicare (campanii de comunicare). Seara YP va incepe de la ora 19:00 in noul spatiu Impact Hub Bucharest de la Timpuri Noi, iar accesul este gratuit, pe baza de inscriere, prin completarea formularului.  

Seara YP dedicata Inovatiei ii va avea ca invitati pe Felix Tataru - Presedinte Global International Advertising Association, Simona Panait - Marketing Director Romania & Bulgaria Samsung Romania si Cristian Hossu - Managing Partner Universum Events, iar dezbaterea va fi moderata de Daniel Matei - Director Impact Hub Bucharest.

In cadrul evenimentului se vor prezenta exemple si modele de bune practici conturand in felul acesta rolul inovatiei in marketing si comunicare. In plus, vom descoperi impreuna cu invitatii modul prin care inovatia poate fi folosita pentru a raspunde nevoilor consumatorilor si ale pietei.

Adresa noului spatiu Impact Hub Bucharest este Splaiul Unirii, Nr. 165, Timpuri Noi Square, Cladirea 2, Etaj 1 (reper metrou Timpuri Noi). 
Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor: Impact Hub Bucharest, Editura Publica si Coca-Cola Hellenic Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related