MARKS lanseaza pentru PIATRAONLINE primul kit de resurse dedicat arhitectilor si designerilor de interior

MARKS lanseaza pentru PIATRAONLINE primul kit de resurse dedicat arhitectilor si designerilor de interior

Pack-ul ARHIKIT este singurul kit de resurse gratuit dedicat arhitectilor si designerilor de interior. Proiectul este initiat de PIATRAONLINE si comunicat de Marks, special pentru a usura munca arhitectilor si designerilor si a-i ajuta sa se concentreze mai mult pe creatie. 

L-am denumit ARHIKIT, in primul rand, pentru ca e dedicat arhitectilor si creativilor, iar in al doilea rand, pentru ca nu e un kit oarecare, ci un instrument de creatie. Un kit la superlativ. ARHIKIT contine mostre pentru gama completa de ardezie flexibila SKIN, texturi digitale ale materialelor, mostre pentru majoritatea tipurilor de pietre si un catalog PIATRAONLINE. Totul usor de comandat pe site-ul de prezentare dedicat, arhikit.piatraonline.ro.

L-am denumit pack de resurse pentru ca ne-am dorit sa stabilim o legatura solida intre arhitecti sau designeri si produsele PIATRAONLINE. Noi le oferim resursele, ei creeaza.

Astfel spus, ne-am dorit sa fim uleiul pentru rotitele de creatie. Si am pornit in a-i convinge pe creativi ca au nevoie de el pe masa de lucru prin campanii dedicate in social media si e-mail marketing.

 

Poti sa scoti ceva si din piatra seaca

Insight-ul de la care am pornit a fost acela ca trebuie sa poti atinge un material pentru a-ti da seama ce poate deveni cu adevarat. Pack-ul ARHIKIT serveste pe post de generator de inspiratie, eyecandy pentru a pune in miscare rotitele creatiei.

Asadar, prin acest pack, cei de la PIATRAONLINE vor sa demonstreze ca nu sunt simpli furnizori de materiale, ci si furnizori de inspiratie. Doar atingand materialele din kit sau rasfoind catalogul, zeci de idei ti se desfac in minte si asa pui piatra de temelie pentru proiecte viitoare.

In plus, pe langa o sursa buna de inspiratie, atunci cand prezinti un proiect unui client important, acesta va stii ca poate gasi rapid produsul respectiv pe stoc. Deci nu am vrut doar sa eficientizam creatia, ci si sa ajutam arhitectii sau designerii sa isi fundamenteze relatiile cu clientii lor.

In concluzie, daca esti arhitect sau designer, intra pe arhikit.piatraonline.ro, lasa-ti datele si kitul e al tau, in orice oras te-ai afla. Din punctul in care-l primesti, ti se ia o piatra de pe inima. S-a dat liber la creatie!

Ideea esentiala a pack-ului ARHIKIT este ca ai nevoie doar de instrumentele potrivite ca sa fii in stare sa creezi orice. Iar noi am vrut sa dam un imbold creativ in forma palpabila, dura, bruta.

Echipele participante:

ECHIPA PIATRAONLINE
Mariana Bradescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE
Sergiu Constantinescu-Bradescu, Managing Partner PIATRAONLINE
Vlad Constantinescu, Fotograf PIATRAONLINE

ECHIPA THE MARKS
Mia Munteanu, Client Service Director Marks
Sabina Stanciucu, Copywriter
Daian Man, Art Director
Maria Stefanita, Art Director
Adriana Sandru, Social Media Manager

ECHIPA HEADSTART
Anton Mihai, Founder & Art Director

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related