Scaunul Rezistentei pentru Refugiul Parintilor. Sau dai un SMS

Scaunul Rezistentei pentru Refugiul Parintilor. Sau dai un SMS

In urma cu doua saptamani, scriam despre MagiCAMP, "tabara" de oameni preocupati de copiii cu afectiuni oncologice si despre initiativa lor de a transforma o casa intr-un loc pentru parintii acestor copii. Astazi va spunem ca a inceput si o campanie de strangere de fonduri, cu un spot si o idee de la Jazz Communication. In el ii putem vedea pe Oana Pellea, Pavel Bartos, Mihai Dobrovolschi sau Marius Manole sustinand cauza exact in felul in care parintii sunt nevoiti sa isi sustina copiii: stand pe un scaun.

Ideea ar fi ca oricare dintre noi se poate trezi, la un moment dat, neputincios, la cap de pat. Asa ca, pe langa targetul de ordin financiar, campania isi propune ca pana se strang banii, cineva sa se afle in permanenta pe acest scaun aflat la Galeria Galateca din strada C.A. Rosetti nr. 2-4, Bucuresti (pe la Romana). Minute, ore, fiecare cat poate; se fac programari aici, iar streamul MagicHOME e live mai jos:

Oamenii s-au mobilizat repede, pentru ca nu in fiecare zi ai un motiv intemeiat sa stai intr-o vitrina, pe un scaun ingust, facand absolut nimic; in afara de, poate, citit. Zi si noapte, cineva va sta acolo sa vegheze un pat gol, asezat pe Scaunul Rezistentei. Se vor face niste cearcane si se vor bea cateva cafele in plus.

Dar daca pana si Andreea Esca a venit, hai ca putem si noi! Putem chiar sa nominalizam pe facebook, sa taguim, sa-i punem pe oameni in situatii stanjenitoare, de genul "Hei, Moise Guran, dupa ce termini de calculat TVA-ul ala, nu vrei sa te implici un pic si aici?".

 

Realitatea este ca mamele, tatii si bunicii cu copii bolnavi de cancer stau prin spitale ore in sir pe scaune incomode, uitand complet de ei insisi. Nu au unde se spala sau dormi ca lumea o jumatate de ora recuperatoare. Prin "Refugiul parintilor", campania isi propune ca macar o parte din acestia sa aiba, de-acum incolo, aceste facilitati minime. Iar un SMS cu textul MAGIC la numarul 8844 inseamna o donatie de 2 euro.

Tinta este 100.000 de SMS-uri si deja s-au strans aproape jumatate. Lasati, cateva secunde, whatsappul si haideti inapoi la SMS-uri.

 

Credits

Echipa MagiCAMP
Echipa Jazz Communication
Echipa Rogalski Damaschin
Echipa Saga Film
Echipa BroVisual
Echipa Digital Yield
Mihai Ungureanu
Echipa VHCI
Edward Comanici
Catalin Lungu
Echipa 50’s Digital Agency
Echipa Galeriei Galateca
Echipa Aural Eye
Maria Raducanu, voce
Mircea Tiberian, pianist
Andreea Goia, fotograf
Echipa CSR Orange Romania
Echipa Tiger Security

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related