GFI MailEssentials numit Messaging Product of the Year de catre SearchWin2000.com. Produsul anti-spam al GFI a castigat Gold Award pentru inovatie, performanta, functionalitate si valoare

Londra, UK, 20 ianuarie 2005 - Site-ul lider de resurse online, SearchWin2000.com, a selectat produsul anti-spam bazat pe server al GFI, GFI MailEssentials for Exchange/SMTP, ca si castigator al categoriei Messaging din cadrul premiilor sale "2004 Products of the Year". Castigatorii au fost selectati pentru inovatia lor, performanta, usurinta integrarii in medii existente, usurinta folosirii si in administrare, functionalitate si valoare.

"Capacitatile de lupta impotriva spam-ului, optiunile in plus pentru administrarea email-ului, pretul si service-ul si suportul au ajutat MailEssentials al GFI sa castige Gold Award in Windows Products of the Year for messaging al TechTarget," a declarat Christine Polewarczyk, editor la TechTarget.com, din care este parte Search2000.com.
"Judecatorii au dat note mari celei mai recente versiuni a produsului pentru usurinta in folosire si integrare datorita instalarii simple si configurarii pentru Exchange 2000 si 2003. Se instaleaza pe serviciile Exchange SMTP fara nici un fel de cerinte de configurare gateway, prin urmare functioneaza de asemenea si pentru Exchange 5.5 si Lotus Notes." GFI MailEssentials a obtinut de asemenea puncte pentru functionalitate, in special pentru imbunatatirile in fisierele publice in versiunea 10.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related