4 zile până la finalizarea înscrierilor în concursul Think about the box

4 zile până la finalizarea înscrierilor în concursul Think about the box

Au mai rămas doar patru zile până la închiderea înscrierilor în concursul de creație și producție de ambalaj de serie limitată organizat de revista Pack Romania în parteneriat cu cramele de vin Budureasca.

Designerii, creativii și toți cei care doresc să participe la acest concurs mai au la dispoziție patru zile pentru înscrierea în competiția la finalul căreia se pot număra printre cei cinci finaliști care vor face echipă cu câte un producător de ambalaje  în bătălia pentru marele premiu în valoare de 2000 de euro.

În ambalajul câștigător va fi lansată ediția limitată de vin Centenar Budureasca în cursul acestui an.

Aliniați la startul evaluării propunerilor de creație și producție sunt: Mihnea Ghilduș, creative director DZNR Studio și fondator Dizainăr, Dragoș Motica, creative director și fondator Ubikubi, Dan Huber, specialist în producție publicitară, Regional Account Manager la Total Marketing Support și Olga Miloiu, director executiv Cramele Budureasca.

Desemnarea câștigătorilor va fi organizată în cadrul unui eveniment care va avea loc pe data de 25 aprilie 2018. Detalii legate de eveniment vor fi comunicate ulterior pe pagina concursului și pe pagina de Facebook.

Revista Pack Romania este cel mai nou produs editorial editat de Semantika Publishing , editorul publicațiilor Print Magazin și USIGN. Pack Romania este un concept editorial ce își propune să reunească producători, creatori și clienți finali din piața autohtonă de ambalaje pe o platformă informațională axată pe promovarea inovației și oportunităților reale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related