Vitrina semnează campania TV 'Pentru o baie ca o operă de artă, alege Savini Due'

Vitrina semnează campania TV 'Pentru o baie ca o operă de artă, alege Savini Due'

Brieful a fost destul de clar. O companie care ajunsese numărul 1 în piața pe care activează de 15 ani s-a hotărât să își facă mai bine cunoscut numele în România.

Cei mai mulți dintre noi fredonează în baie. Unii ajung chiar la cântat piese întregi, dar să nu exagerăm. Întrebarea la care am răspuns, într-un final, a fost următoarea: când ai o baie ca în Italia, nu e oare normal să fredonezi ca în Italia? Când te simți ca-n Italia, acest lucru nu se răsfrânge și asupra playlist-ului de duș?

Pentru Vitrina Advertising, este al doilea an de colaborare cu producătorul de mobilier de baie Savini Due, după ce a câștigat anul trecut pitch-ul de comunicare pentru compania cu know-how italian. În 2017, Vitrina a derulat o campanie națională OOH, online, tranzit și radio, iar în 2018 s-a făcut, aproape firesc cumva, trecerea spre TV.

 

“Am investit și continuăm să investim foarte mult în linia de producție, de exemplu, în 2017, am alocat peste un milion de euro către instalații tehnologice de producție, precum și în dezvoltarea de noi produse. Ne-am axat mult pe calitatea produselor, iar acum ne-am dorit o campanie de notorietate pentru produsele create de noi cu drag în România, cu design și know-how italian”, a declarat dl. Piersante Savini (General manager Savini Due).

 

“Am dorit să le transmitem consumatorilor ideea că designul italian îi poate face să se simtă, poate mai mult decât credeau, artiști la ei acasă. Starea de bine, creativitatea și buna dispoziție vin la pachet cu produsele care au caracter pur italian. Ne bucură succesul acestei companii care transpune în producția din România calitatea designului din Italia”, a spus Ioana Căprar (Business development manager Vitrina Advertising).

 

”Nu am cucerit chiar cu primele idei, am trecut prin trei, cred, întâlniri cu clientul la Sebeș până am reușit să surprindem cum voiau ei să fie percepuți. Linia directoare era sublinierea legăturii cu Italia și cu designul realizat acolo. Voiam în același timp să fie ceva <pe gustul românilor>, ceva care să poată fi perceput ca românesc, dar totuși cu un twist italian”, a spus Mircea Vlad (Senior copywriter Vitrina Advertising).

 

Spotul TV va fi difuzat la nivel național în lunile aprilie și mai, iar campania de notorietate are și o componentă online, în cadrul căreia le-am invitat pe Simona Tache, blogger pe Jurnal roz de cazarmă, și Adela Pârvu, designer de interior și blogger, să ne povestească despre experiența Savini Due.

 

Echipa care a contribuit la realizarea spotului TV pentru Savini Due este formată din:

Vitrina Advertising
Business development manager: Ioana Căprar
Senior copywriter: Mircea Vlad
Art director: Cătălina Ciolan

Casa de producție Rollin
Regizor: Costas Ivanov

Director de imagine: Radu Aldea

Actori
Andreea Rădulescu
Alexander Zudor

Savini Due
Marketing Manager: Ionuț Bena

 

Savini Due, cel mai mare producător de mobilier de baie din România, este prezent prin produsele sale atât în țară cât și în Italia, Austria, Germania, Bulgaria, Grecia, Ungaria, Croația, Slovenia, Serbia, Polonia și Moldova. Gama de produse oferă clienților o diversitate mare de alegeri, de la mobilier din lemn masiv la mobilier modern vopsit, în colecții cu stiluri diferite: clasic, modern și contemporan, disponibile în marile rețele de magazine și online. Inovația, respectul pentru mediul înconjurător și atenția acordată cerințelor clienților sunt pentru Savini Due un stimul constant pentru dezvoltarea și îmbunătățirea producției din România.

VITRÍNA ADVERTISING este o agenție de publicitate full-service înființată în 1992 la Cluj-Napoca și este cea mai importantă agenție independentă din Transilvania cu acoperire națională și reprezentanță în București. Vitrina Advertising este unicul membru din România al rețelei Advertising Marketing International Network – AMIN.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related