[Noii publicitari] George și Mihai (copy&art la Jazz) fac treabă bună în industrie, dar nu ies la pensie din ea

[Noii publicitari] George și Mihai (copy&art la Jazz) fac treabă bună în industrie, dar nu ies la pensie din ea

Au dat din casă împreună, dar îi prezentăm separat. George Bucurescu a făcut Școala ADC*RO, apoi a mers la Friends\TBWA, iar astăzi are un birou la Jazz, unde scrie copy. Mihai Stoica voia și el să scrie for a living, dar acum e Art. Spune că atitudinea de la interviu și PR-ul personal pot să cântărească mai mult decât studiile. 

Primul proiect la care au lucrat împreună a fost spotul LaMinut, făcut împreună cu cei de la Carioca. Concluzia după acel proiect a rămas una singură, peste timp: ”Bine ar fi dacă s-ar desfășura toate așa”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related