[Noii publicitari] George și Mihai (copy&art la Jazz) fac treabă bună în industrie, dar nu ies la pensie din ea

[Noii publicitari] George și Mihai (copy&art la Jazz) fac treabă bună în industrie, dar nu ies la pensie din ea

Au dat din casă împreună, dar îi prezentăm separat. George Bucurescu a făcut Școala ADC*RO, apoi a mers la Friends\TBWA, iar astăzi are un birou la Jazz, unde scrie copy. Mihai Stoica voia și el să scrie for a living, dar acum e Art. Spune că atitudinea de la interviu și PR-ul personal pot să cântărească mai mult decât studiile. 

Primul proiect la care au lucrat împreună a fost spotul LaMinut, făcut împreună cu cei de la Carioca. Concluzia după acel proiect a rămas una singură, peste timp: ”Bine ar fi dacă s-ar desfășura toate așa”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 14 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

SectiuneBranded


Related