Ce mai face Carioca: "Aruncam totul in lupta pentru fiecare proiect - si la figurat, si la propriu. In paranteza fie spus, am pierdut o camera Hasselblad + accesorii in mare, la un proiect cu buget mic"

Ce mai face Carioca: "Aruncam totul in lupta pentru fiecare proiect - si la figurat, si la propriu. In paranteza fie spus, am pierdut o camera Hasselblad + accesorii in mare, la un proiect cu buget mic"

Elvetia, Franta, Polonia, Italia, Germania, Marea Britanie, Statele Unite, Canada, Mexic, Columbia, Africa de Sud, China si tot asa, cat te tine scroll-ulMulti cetateni ai planetei isi plimba ochii pe creatiile oamenilor de la Carioca, care inca traiesc si muncesc in Romania, bine reprezentati fiind si in alte 9 zone ale globului. In schimb, ultimele doua proiecte romanesti ale studioului de care stim noi sunt Primus - "Filantropi" semnata Rusu+Bortun (2016) si La Minut - "Mustarul numarul 1 al Romanilor" de la Jazz Communication (2017). "De ce nu lucreaza clientii romani cu Carioca" e o intrebare pe care Andrei Stoleru (Creative Director) a intalnit-o si la panelul despre craft de la FIBRA, unde s-a stabilit de comun acord: clientul nostru inca percepe craftul ca fiind scump si, dupa toate masurile, irelevant. Intre timp, cei de afara au alte pareri si umplu vreo 90% din timpul de lucru al echipei Carioca (acum, de vreo 22 de oameni). Pornit in 2006 de Dragos Coman, Dragos Traistaru si Andrei Stoleru, studioul a inceput sa castige premii si notorietate cam 3 ani mai tarziu; tot pe atunci i-am intors si noi cu intrebarile. Se feresc sa nominalizeze proiecte preferate si semneaza orice doar cu "Carioca". Ce ne mai zic in rest, imediat mai jos:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related