Student Expert. Sau cum sa-ti gasesti chirie, live, pe Facebook.

Student Expert. Sau cum sa-ti gasesti chirie, live, pe Facebook.

Inceput ca un proiect pilot, in cadrul Targului de Chirii dezvoltat de imobiliare.ro, Student Expert este un exemplu despre cum pot brand-urile face mai usoara viata consumatorilor. In cazul de fata, viata studentilor.

Pentru majoritatea celor proaspat intrati la facultate, gasirea unui loc in camin este mai degraba o legenda. Asa ca statul  in chirie devine norma studentiei. Insa cum iti gasesti chirie, cand nu stii orasul in care urmeaza sa te muti? Cum stii ca locul ales e unul realmente “ideal studenti “? 

Solutia Student Expert e simpla: studenti cu experienta, care stiu orasul cu toate secretele lui, vizioneaza apartamente si garsoniere in locul tau, live, pe Facebook. Si daca iti place vreunul, poti inchiria de la distanta, platind primele luni cu banii pe care altfel i-ai fi cheltuit pe trenuri si hoteluri pana iti gaseai chirie. 

 

“StudentExpert este genul de proiect de repetat, cu siguranta. Suntem foarte multumiti nu doar de metricile de vizibilitate, cat mai ales de valoarea reala pe care am adus-o celor care isi cauta chirie in cea mai importanta perioada a anului pe aceasta piata. Pentru anul urmator, dorim sa venim cu o componenta importanta in directia de a ajuta si proprietarii de locuinte mai greu inchiriabile si de a-i pune in legatura cu chiriasii.” a declarat Daniel Crainic (Marketing Director, Imobiliare.ro).

 

Student Expert este o idee dezvoltata de Arsenoaiei & Matasel si imobiliare.ro in cadrul unei colaborari ce isi propune sa normalizeze piata imobiliara din Romania. 

 

Echipa de Proiect

Imobiliare.ro

Daniel Crainic – Marketing Director
Alexandra Sandu  – Online Marketing Coordinator

Arsenoaiei si Matasel

Emilian Arsenoaiei – Creative Partner
Răzvan Mătăşel – Strategic Partner

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related