Marks creează campania care anunță o nouă etapă a businessului PIATRAONLINE

Marks creează campania care anunță o nouă etapă a businessului PIATRAONLINE

Transformarea unui business în franciză îi confirmă acestuia succesul și poate marca începutul unei etape chiar și mai prospere pentru companie. Când cei de la PIATRAONLINE, cel mai mare furnizor de piatră naturală din România, ne-au povestit despre planurile lor de viitor, ne-am dat seama că un astfel de moment este o oportunitate de comunicare nu doar către antreprenorii care și-ar dori franciza, ci și către alte tipuri de public, clienți sau parteneri.

Într-o economie destul de instabilă, e important să scoatem în evidență succesul unui business românesc care operează de peste 11 ani la standarde internaționale și care și-a demonstrat de-a lungul timpului valoarea. Altfel spus, campania care comunică noua etapă din viața businessului este, în primul rând, o campanie de leadership.

În prezent, PIATRAONLINE înseamnă peste 40 de angajați, 40.000 de proiecte finalizate, atât în țară, cât și în străinătate, cel mai mare portofoliu de piatră naturală selectate din toată lumea (peste 1500 de modele), 1800 de mp de showroom care găzduiește un univers întreg de inspirație și ambiția de a explora neîncetat toate posibilitățile de dezvoltare a businessului. Cea mai nouă oportunitate identificată de echipa PIATRAONLINE și, în același timp, provocarea noastră creativă: francizarea businessului.

Conceptul campaniei se bazează pe paralela dintre stabilitatea pietrei ca material și stabilitatea businessului PIATRAONLINE ca oportunitate de dezvoltare pentru un antreprenor ambițios.

Pentru a crea o conexiune între ideea unui business de succes și profilul companiei, am construit mesaje pornind de la caracteristicile pietrei naturale și am evidențiat acele calități care fac din businessul PIATRAONLINE o rețetă de succes ce merită replicată. Solid business, hard profit, raw potential. Predarea ștafetei de know-how se face pe baza unor puncte forte ale businssului la fel de solide ca piatra însăși. În plus, la fel ca piatra ce poate fi pusă în valoare de un designer talentat și franciza PIATRAONLINE are un potențial de business ce poate fi exploatat de un antreprenor serios.     

În key visuals, aducem materia primă a businessului în prim plan și sugerăm, prin detalii, posibilitățile care se ascund în spatele pietrei și, implicit, în spatele francizei.

 

“Construcția vizuală vorbește despre stabilitatea rețetei: ceea ce oferă PIATRAONLINE este un business deja construit, adică un sistem complex care a fost deja testat și calibrat. Oportunitatea antreprenorului este aceea de a replica succesul, continuând povestea.”, Sabina Stănciucu (Senior Copywriter Marks).

 

“De ce franciză? De ce acum? Pentru că fiecare business trebuie să crească, iar rolul nostru ca antreprenori este să găsim mereu noi provocări și să explorăm sau să deschidem piețe și orizonturi noi. În 2019 ne dorim să dezvoltăm un lanț de francize PIATRAONLINE în cele mai mari orașe din România.”, Mariana Brădescu-Constantinescu (Managing Partner PIATRAONLINE).

Campania este susținută prin landing page-ul dedicat (www.franciza.piatraonline.ro) care oferă un overview al businessului și beneficiile francizării, dar și prin campania social media și apariții în presa de specialitate.

 

ECHIPA MARKS

Mia Munteanu, Client Service Director
Irina Costea, Account Executive
Dan Hagiu, Creative Director
Sabina Stănciucu, Senior Copywriter
Maria Ștefăniță, Senior Art Director

ECHIPA PIATRAONLINE

Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE
Sergiu Constantinescu-Brădescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related