MindShare si OgilvyAction au realizat campania Pimp my bedroom pentru Axe

Ce au in comun AXE, MindShare, OgilvyAction si... Parazitii? "Pimp my Bedroom", unul dintre cele mai de succes proiecte integrate ale anului trecut, o promotie Axe comunicata 360, care a imbinat in mod armonios o strategie de media inovativa cu o activare inedita.

Pimp my Bedroom este un proiect neconventional si a fost modalitatea aleasa pentru ca AXE, un brand cool, funny si original, reper de creativitate in comunicare, sa ajunga la inimile tinerilor carora li se adreseaza.
Totul a plecat de la un adevar simplu, de la un insight real: barbatii isi doresc sa cucereasca fete, insa - de multe ori- nu indraznesc sa le duca in dormitorul personal pentru ca nu intotdeauna acesta le reprezinta personalitatea. AXE si-a propus sa ofere tinerilor un avantaj decisiv in jocul seductiei, de aceasta data prin amenajarea dormitoarelor pe masura si gusturile castigatorilor campaniei nationale "Pimp My Bedroom".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related