ThinkDigital a câștigat selecția pentru elaborarea și implementarea strategiei social media a Parlamentului European – Biroul de Legătură din România pentru alegerile din 26 mai

ThinkDigital a câștigat selecția pentru elaborarea și implementarea strategiei social media a Parlamentului European – Biroul de Legătură din România pentru alegerile din 26 mai

ThinkDigital sprijină Biroul de Legătură din România al Parlamentului European în desfășurarea activităților de comunicare prin intermediul conturilor sale de social media (Facebook, Instagram și Twitter) cu accent pe implementarea strategiei de comunicare pentru alegerile euro-parlamentare.

 

În primul rând, comunicarea va viza educarea userilor din social media asupra rolului și acțiunilor Parlamentului European. Ca să înțelegi importanța votului tău din 26 mai, trebuie să înțelegi la ce conduce acesta, ce fac concret pentru tine oamenii de la Bruxelles sau Strasbourg, pe care România îi trimite în Parlament. Evident, acțiunile noastre de comunicare nu insinuează direcționarea votului către o grupare politică sau alta, însă vrem ca oamenii, indiferent de opțiunea lor, să voteze”, spune Alex Vișoiu (Head of Strategy & Creative, ThinkDigital).

 

Campania se va desfășura până la finalul lunii mai și va include un mix de activări tactice din care vor rezulta atât o prezență activă pe canalele de social media ale instituției, dar și amplificări în media digitală ale unor acțiuni diverse ale Parlamentului European.

Unul dintre elementele principale ale campaniei este și site-ul DeDataAstaVotez.eu.

 

Biroul de Legătură al Parlamentului European în România are misiunea de a informa publicul despre activitățile PE, precum și despre politicile Uniunii Europene în general.. Parlamentul European are 28 astfel de birouri în capitalele statelor membre ale Uniunii Europene și 6 antene regionale, în orașe mari, altele decât capitalele, din statele membre mari. La București, Biroul a fost deschis în ianuarie 2006.

 

Echipa ThinkDigital: Monica Măndoiu (Sales Manager), Alex Vișoiu (Head of Strategy & Creative), Victoria Damian (Account Manager), Mihai Vasilescu (Copywriter), Lucian Olteanu (Art Director). 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

SectiuneBranded


Related