[Branding Trends] Dochita Zenoveiov: Brandurile vor incerca sa ne vanda “timp”

[Branding Trends] Dochita Zenoveiov: Brandurile vor incerca sa ne vanda “timp”

Suntem pe drumul cel bun in ceea ce priveste interesul pentru branding in Romania, spune Dochita Zenoveiov, Brand Consultant INOVEO, care are o experienta de 20 de ani in branding si marketing la client si la agentie. Suntem pe drumul cel bun si la corporate identity si la product identity; si la corporatii, si la start-upuri.

Start-up-urile au luat in serios acest subiect si fac branding asa cum scrie la carte. Asta ii ajuta pentru ca iau startul cu temele bine facute, dar este cumva si singura lor sansa pentru ca intra in competitie cu branduri consacrate, spune Dochita

Dochita vorbeste mai jos despre trendurile care influenteaza brandingul in 2019, lucrurile bune care se intampla in acest domeniu, despre brand engagement, umanizarea brandurilor, intoarcerea la radacini si  renasterea “romanescului”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related