Dare Digital dezvoltă prezența online a rețelei de magazine LaDoiPași

Dare Digital dezvoltă prezența online a rețelei de magazine LaDoiPași

Dare Digital, agenția top-performer de strategie online și performance marketing, susține dezvoltarea brandului LaDoiPași în mediul online prin realizarea noului website al companiei și prin servicii de digital marketing. LaDoiPași este brandul de franciză Metro Cash & Carry România și rețeaua numărul 1 de magazine în regim de franciză din România.

„La Dare Digital avem ambiția de a face performanță de top în domeniul nostru și ne place să lucrăm cu clienți care ne împărtășesc aspirațiile. LaDoiPași este o afacere în plină expansiune, cu obiective de creștere îndrăznețe. După o colaborare de 4 ani cu Metro Cash & Carry România, ne bucurăm că putem folosi expertiza dobândită în domeniul retail în cadrul parteneriatului strategic cu LaDoiPași. Ne dorim să aducem brandul cât mai aproape de comunități și în mediul online, iar primul pas a fost realizarea noului website al companiei.”, a declarat Ciprian Susanu, General Manager Dare Digital.

Colaborarea dintre Dare Digital și LaDoiPași a început în mai 2018, când agenția a câștigat pitchul pentru relansarea website-ului www.la-doi-pasi.ro.

„Am apreciat capacitatea Dare Digital de a înțelege modelul nostru de business și nevoile noastre specifice. La finalul lui 2018, lanțul LaDoiPași avea peste 700 de magazine, iar pentru 2020 țintește un număr de 2000 de magazine. Totodată, ne adresăm atât clienților finali, cât și partenerilor din rețeaua noastră de francize, numitorul comun fiind comunitatea locală. Dare Digital a arătat că are viziunea asupra prezenței noastre în mediul online, dar și soluțiile eficiente de care avem nevoie într-un proces de expansiune.”, a spus Geanina Ghiculescu, Head of Retail Marketing Metro Cash & Carry România.

Noul website reușește să conecteze brandul LaDoiPași cu toate publicurile sale - clienți finali, antreprenori locali care dețin francize LaDoiPași și viitori parteneri - prin conținut adaptat, funcționalitate și simplitate.

Zonele dedicate clienților finali cuprind oferte de produse, store locator, informații despre campanii, dar și idei și sfaturi care oferă inspirație pentru viața de zi cu zi. Antreprenorii care dețin francize LaDoiPași pot accesa informații specifice în conturile lor. Iar persoanele interesate de o franciză găsesc pe website toate informațiile despre parteneriat, testimoniale din partea antreprenorilor din rețea și un formular de contact dedicat.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related