[Înnoirea în industrie] Ana Velea (Minio): Lipsa de experiență nu mai constituie deloc un dezavantaj

[Înnoirea în industrie] Ana Velea (Minio): Lipsa de experiență nu mai constituie deloc un dezavantaj

La început de drum există riscul să îți prinzi urechile într-un aparent cerc vicios. Angajatorii vor să ai experiență în domeniu pentru a te primi la ei în echipă. Dar dacă nimeni nu te angajează fără experiență cum ar trebui să o obții?

Vești bune vin de la Ana Velea, Head of Operations la Minio. Lipsa de experiență nu mai reprezintă un dezavantaj, atâta timp cât e înlocuită de curiozitate, pasiuni diverse și gândire critică. Chiar și când nu stăpânesc deja toate competențele necesare în domeniu, generațiile care vin din urmă au un potențial generos de idei fresh și este de datoria angajatorilor să vadă programele dedicate dezvoltării tinerilor ca pe o investiție pe termen lung. A nu se aplica principiile de Instant return on investment.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Minio Studio

Gandim strategic si executam creativ. Asta facem noi la Minio Studio. Suntem o agentie lansata in 2016 si care, dupa doar 3 ani, a ajuns sa ocupe locul 28 in Forbes Ad Agencies List. Oferim mai mult decat campanii... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related