Explorează potențialul afacerii tale cu AdBoost

Explorează potențialul afacerii tale cu AdBoost

Google generează acum 96% din căutările pe telefoanele mobile, la nivel global.
Marketing-ul a evoluat extrem de rapid, online-ul devine tot mai complex, iar gestionarea eficientă a campaniilor de căutări Google Ads necesită sute sau mii de ore de experiență. Business-urile la început de drum nu dețin resursele financiare și umane, necesare colaborării cu agenție specializată și certificată Google Ads.

 

În acest context, Craft Interactive a dezvoltat un parteneriat cu o companie solidă din Suedia și a lansat în România serviciul AdBoost: serviciul gândit pentru ușurința gestionării campaniilor, având o platformă inovativă prin care startup-urile și companiile în creștere pot face campanii de căutări pe Google extrem de simplu, fără nevoia de colaborare cu agenție.

 

Înregistrarea în AdBoost e gratuită

Pornirea campaniilor durează câteva minute parcurgând câțiva pași, iar ulterior campaniile sunt optimizate automat cu tehnologia AdBoost Machine Learning, crescând progresiv rezultatele campaniilor cu aproximativ 30%.

 

Transparență financiară

AdBoost oferă 3 tipuri de abonamente: Start, Accelerate și Power, fiecare cu mai puține sau mai multe beneficii și comisione de administrare.
Proprietarul contului AdBoost are întregul istoric al facturilor lunare detaliate și poate schimba limita zilnică setată în orice moment.

 

Mai puțin timp pentru campanii, mai mult timp pentru afacere

Gestionarea campaniilor Search e astfel simplificată, sistemul de raportare e gândit pentru a înțelege ușor rezultatele obținute în orice moment, fără a mai fi nevoie de expertiză în Marketing online sau în Google Ads, așadar costurile de marketing sunt reduse chiar de la început. 

 

Suport tehnic specializat

Conturile AdBoost primesc suport dedicat oferit de specialiști din două agenții certificate Google: locală în România și certificată Premium în Suedia. 

 

Voucher gratuit la început de drum

La finalizarea contului AdBoost, se aplică un voucher gratuit de 200 de Lei (pentru limita zilnică de minim 10 lei), sumă care poate fi adaugată la bugetul de advertising pentru consum sau scăzută din prima factură.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, Branding,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related