[Pe strada lui George] Cezara Susanu: Am dorit sa creez ceva "minimalist si colorat", care ar putea aduce la viata zona

[Pe strada lui George] Cezara Susanu: Am dorit sa creez ceva "minimalist si colorat", care ar putea aduce la viata zona

Cezara Susanu e la Facultatea de Arhitectura din Iasi, mazgaleste de mica si nu a facut pana acum niciodata un mural. Dar spera ca Future Artists @ George Street Gallery sa fie un inceput pentru ea. De altfel, a inceput numaratoarea inversa: doar 6 zile pana pe 23 septembrie, cand se incheie perioada inscrierilor. Cine isi doreste sa faca parte din #GeorgeStreetArt si sa isi puna amprenta si culoarea asupra Bucurestiului, ar fi bine sa se grabeasca. 

Cum a gasit Cezara inspiratia pentru lucrarea inscrisa in competitie, care au fost etapele de creatie si care este relatia ei cu arta de strada, in randurile ce urmeaza: 


Scurta istorie personala

Am 24 de ani si momentan sunt studenta la Facultatea de arhitectura din Iasi. De mica imi place sa "mazgalesc", incercam sa o imit pe mama cum desena si am dorit mereu sa ma perfectionez. O data cu facultatea am inceput sa desenez si pe calculator, nu numai pe hartie.

 

Competitia „Future Artists @ George Street Gallery”

Sincer nu am mai realizat niciodata pana acum vreun mural sau ceva ce tine de "street art", asa ca ca m-am gandit ca asta ar putea fi un inceput.

Am dorit sa creez ceva "minimalist si  colorat", care ar putea aduce la viata zona.

 

Elementele din brief ce mi-au atras atentia au fost : "infrumusetarea zonei Pipera" si 2 din cele 4 directii sugerate. Anume "city" si "fashion", pe care am ales sa le combin.

 

Dificultati

Nu au fost dificultati in creearea acestui design, oarecum deja aveam in minte de cand am citit brief-ul cam ce voiam sa realizez. Probabil alegerea culorilor a fost o decizie mai grea deoarece am incercat mai multe combinatii de culori pana am ajuns la "produsul" final.

 

Mesaj pentru juriu 

Chiar daca nu castig sper ca lucrarea mea sa le fi atras macar putin atentia.

 

Si public 

Imi place mult ceea ce fac si sper ca prin lucrarile mele publicul sa observe acest lucru si ca ma distrez mult facand asta, desenand.

 

Zidurile din Bucuresti

Nu locuiesc in Bucuresti si nu am mai fost in vizita de ceva timp pe acolo, deci nu as putea spune nimic momentan despre arta stradala de acolo.

Dar pe orice straduta, in orice oras daca vad ceva interesant mereu ma opresc sa o admir, deoarece stiu ca cineva si-a dat silinta sa faca ceva frumos si placut ochiului - o zona, o cladire poate fi animata de aceste picturi.

Intr-o perioada Teatru Fix si Hubrica au organizat in Iasi un proiect de regenerare urbana prin arta, " The Gathering", lucru foarte apreciat, mai ales de publicul tanar.

Din afara granitelor, ultima care mi.a atras atentia a fost o colaborare, extrem de colorata, pe care nu aveai cum sa o ratezi, intre MrDheo si Parizone pe undeva prin Hannover, Germania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Campanii

Oameni

Sectiune



Branded


Related