[Searching for promoters] Mihai Alexandru: A fost greu, avem un public dificil, multe generații și gusturi diferite

[Searching for promoters] Mihai Alexandru: A fost greu, avem un public dificil, multe generații și gusturi diferite

Scena autohtonă de evenimente de muzică este una săracă din toate punctele de vedere. Oricum ai vrea să o dai sau să o împachetezi iese prost. După Colectiv, spațiile de evenimente și cluburile s-au închis într-un număr foarte mare sub auspiciul siguranței. Evident, nimeni nu contestă importanța siguranței, dar ce avem ca alternativă? După patru ani de la tragedie răspunsul este NIMIC. În locul spațiilor culturale închise nu a mai apărut nimic, cultura a intrat în dubă și nu a mai ieșit. 

Cu un număr atât de mic de locuri în care artiștii să poată performa, e surprinzător că încă putem vorbi de promoteri și artiști locali. Dar în ciuda acestui tablou, există actori culturali care încă încearcă. Am vorbit cu majoritatea în seria noastră. Acum e rândul unuia dintre cei mai tineri promoteri din zona muzicii electronice – Mihai Alexandru și proiectul Drum and Bass Origins început în anul 2017.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related