[Pro bono în agenții] Mia Munteanu: Lumea nu se schimbă dacă nu te schimbi și tu

[Pro bono în agenții] Mia Munteanu: Lumea nu se schimbă dacă nu te schimbi și tu

Atunci când vezi că viața unui copil atârnă de un fir de ață, nu poți rămâne indiferent. Asta a simțit și Mia Munteanu, Client Service Director Marks, când a vizitat secția de Terapie intensivă nou născuți de la Spitalul Marie Curie. Aici a descoperit că șansa de viață a micuților care au probleme cu inima ține de efectuarea unor operații complicate.

Copilul care stă acum la Terapie Intensivă s-ar putea, într-un viitor nu foarte departe, să fie copilul tău. Nu poți comanda o inimă care să bată perfect, spune Mia.

După această vizită, Mia și colegii ei s-au mobilizat și au decis să dea o mână de ajutor Asociaței Inima Copiilor. Au realizat campania LOVE by Inima Copiilor prin care și-au propus să strângă 200.000 de euro pentru ca 200 de copii bolnavi de inimă să fie operați în fiecare an. Este, de altfel, și primul proiect pro bono al agenției.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Marks

Marks este un nou tip de echipa, iar fondatorii Marks sunt specialisti care vin atat din “lumea clientului”, cat si din “lumea agentiilor”; specialisti in domenii diferite –... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

SectiuneBranded


Related