365 de zile cu povești la Hueman

365 de zile cu povești la Hueman

Recunoscători pentru aventuri

Atunci când am pornit la drum de la Arad la Timișoara, am plecat cu gândul că acasă e mai mult o experiență decât un loc. Nu mare ne-a fost mirarea când am descoperit, în noul sediu Hueman, că odată ce am făcut primul pas, experiențele au început să se rostogolească și să crească exact ca niște bulgări de zăpadă uriași.

De zăpadă se lipește tot de regulă, așa că în bulgării uriași s-au prins de ici și colo evenimente, idei, clienți noi, colegi proaspeți, workshop-uri și excursii - toate având același scop: să construim un Hueman (de zăpadă, dacă tot e iarnă). 

2019 a fost anul schimbărilor de decor, atmosferă și oraș. 2019 a fost și anul în care am împărțit biroul, mâncarea, supărările și sticlele de vin în mai multe, pentru că echipa s-a mărit. 2019 ne-a deschis pofta pentru workshopuri. Și am împlinit 5 ani. Ocazie cu care am sărbătorit alături de sursele creativității noastre și alături de prieteni, recunoscători pentru toată inspirația care ne-a pus paie pe foc de-a lungul anilor. 

 

Recunoscători pentru povești

Am înțeles mai bine ce înseamnă 2019 și evoluția noastră ca oameni dar și ca agenție de publicitate, când ne-am băgat ca musca-n lapte, vorba aia, în tot felul de proiecte și campanii, cu mic, cu mare, entuziasmați de ideile bune (sau nu, conform Creative-ului nostru, uneori, oops!) și gata să ne dăm pe spate. 

Printre campaniile și proiectele de anul acesta s-au numărat și o poftă de distracție, o deschidere cu tam-tam, și dacă tot se apropie sărbătorile, o scrisoare către Moș Crăciun.

Recunoscători pentru oameni 

A fost un an încărcat de emoție, prietenie și stres productiv - dar toate acestea nu ar fi fost posibile fără elementul principal al agenției: echipa! O echipă de 14 oameni dornici să exploreze căile întortocheate ale advertisingului și care se gospodăresc ca într-o familie: împreună la greu, dar și la bine.

Ne-am luat inspirația din cărți, din alcool, din dume auzite în troleu și din călătorii, pe scurt, din toate experiențele noastre împreună sau trăite individual. Oricum ar fi, suntem recunoscători pentru toate.

Dar poate cel mai drag proiect nouă e cel în care suntem recunoscători pentru anul 2019.
Cum, unde, când, cine? Aruncă un ochi
aici!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Hueman Advertising

Hueman este agenția digitală creativă din Timișoara, specializată în Social Media, soluții web și branding. Suntem o agenție mică, dar flexibilă. Credem în lucrurile făcute bine, care sunt mai presus de... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related