Dare Digital organizează a doua ediție Yes We Dare

Dare Digital organizează a doua ediție Yes We Dare

Dare Digital organizează ediția a doua Yes We Dare, care va avea loc pe data de 30 martie, în intervalul 10:00 – 19:00, la Hotel Intercontinental, fiind un eveniment de showcase al ecosistemului său de specialiști format în prezent din peste 35 de parteneri cu expertiză în toate ariile marcomm. În cadrul evenimentului de 8 ore brand-urile care aleg să înscrie brief-uri primesc minimum două soluții digitale fezabile ca rezolvare a problemei de business expuse.

Ca noutate pentru ce de-a doua ediție, evenimentul va cuprinde si o secțiune dedicată de Employer Branding care va fi dezvoltată în parteneriat cu Adecco România, liderul pieței locale de recrutare.

"Yes We Dare arată, pe parcursul a 8 ore, modul în care noi lucrăm zi de zi pentru clienți și capabilitățile noastre de a livra servicii de digital și advertising 360. Ca o noutate, pentru că știm că definirea și fortificarea brandului de angajator reprezintă nevoi reale în rândul companiilor din România, am decis să introducem o secțiune dedicată în cadrul evenimentului și să lucrăm inclusiv brief-uri de acest tip. Considerăm că putem avea o abordare integrată HR & marcomm alături de Adecco.", spune Ciprian Susanu (General Manager Dare Digital).

 

"Vom lucra, în premieră, cu profesioniști în marketing și comunicare, în cadrul unui astfel de eveniment-maraton. Am ales să spunem și noi Yes, We Dare! la această ediție și să aducem expertiza noastră în HR, prin intermediul a doi consultanți din echipă care se vor implica în mod direct în soluționarea brief-urilor de Employer Branding.", spune Cristian Panțir (Marketing & Communication Manager la Adecco România).

 

Companiile deja înscrise fac parte din industriile de FMCG, automotive și entertainment, iar lista rămâne deschisă pentru noi provocări de digital, comunicare sau employer branding până pe data de 25 martie. Cei care își doresc să asiste la eveniment se pot înscrie pe pagina evenimentului.

Pe langa workshopurile de rezolvare de briefuri, evenimentul include și o sesiune de keynotes la care vor participa în calitate de speakeri Mircea Popa și Cristian Ilișuan (Owner & Video Producer în cadrul proiectului Mircea Bravo), Mihai Bonca (Senior Consultant la Brand Architects), Julien Zidaru (Managing Partner la Exact Business Solutions) și Raluca Radu (Country Manager la Answear).

Prima sesiune Yes We Dare a avut loc în septembrie 2019 și a reunit 25 de parteneri care au lucrat pe 6 brief-uri înscrise de Zarea, Caroli, ialoc și Beez (două start-up-uri care au primit finanțare din partea fondului GapMinder) și ONG-urile MagiCamp și EfdeN.

Agendă eveniment:

 • 9:30 – 10:00 – Welcome coffee
 • 10:00 – 10:30 – Welcome speech
 • 10:30 – 11:15 – Debriefing session
 • 11:15 – 12:00 – Mircea Bravo & Cristian Ilișuan: De la televiziune la digital
 • 12:30 – 13:30 – Mihai Bonca: Marketing-ul. Despre cum ne îndrăgostim, nu ce tool-uri folosim
 • 13:30 – 14:30 – Lunch break
 • 14:30 – 15:00 – Julien Zidaru: Digital r(E)volution
 • 15:00 – 15:30 – Raluca Radu: TBC
 • 15:30 – 16:00 – Coffee break
 • 16:00 – 17:30 – Prezentarea soluțiilor digitale
 • 17:30 – 18:30 – Feedback
 • 18:30 – 19:00 – Networking
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related