[Marketing 2020] Alexandru Tunaru: Apreciem ideile și mecanicile care produc discuții, care provoacă implicarea userilor

[Marketing 2020] Alexandru Tunaru: Apreciem ideile și mecanicile care produc discuții, care provoacă implicarea userilor

Marketingul din România se plasează între două extreme, spune Alexandru Tunaru, Head of Digital la NEXT Advertising. Pe de o parte, sunt creativii care nu pun accent pe rezultate, iar, de cealaltă parte, sunt specialiștii în performance care acționează foarte tactic și reduc calitatea ideilor. Însă tot mai mulți au renunțat să privească publicitatea și marketingul ca o relație unidirecțională, încurajând implicarea și dialogul, ceea ce e bine.

Chiar dacă uneori pare că tot ce facem e online, Alexandru atrage atenția că marii jucători din România sunt încă offline și că schimbările de paradigmă se întâmplă greu. Strategiile digitale sunt preferate de afacerile nișate sau aflate la început de drum. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related