[Start in creatie] Ioana Teodoroiu: Cel mai important lucru pe care l-am învățat e să trec peste orgoliul de a pune întrebări

[Start in creatie] Ioana Teodoroiu: Cel mai important lucru pe care l-am învățat e să trec peste orgoliul de a pune întrebări

Doodle-urile pe o foaie goala nu sunt o solutie buna in pana de idei. In schimb, ajuta discutia cu cineva din afara echipei, care are o perspectiva noua. Trebuie doar sa iti placa sa vorbesti. Si Ioanei Teodoroiu, copywriter DDB ii place. De altfel, inca din primul an de facultate, s-a orientat mai mult catre practica din internshipuri, ceea ce a ajutat-o pana la urma sa obtina primul job in publicitate.

”Nu știam foarte multe despre cum funcționează o agenție pâna n-am ajuns acolo. Știam doar că vreau să fac asta. Probabil pentru că-mi suna bine și creativ. Și nu ma supără deloc decizia.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related