[Noul context] Ximena Cilibiu: Bun simt si echilibru este ceea ar trebui sa vizeze brandurile. Tacerea sau ignoranta nu sunt o optiune

[Noul context] Ximena Cilibiu: Bun simt si echilibru este ceea ar trebui sa vizeze brandurile. Tacerea sau ignoranta nu sunt o optiune

Brandurile, in mare lor majoritate, si-au adaptat comunicarea. Dar adaptarea aceasta trebuie realizata zi de zi. Ceea ce a fost relevant saptamana trecuta, nu mai este saptamana aceasta, spune Ximena Cilibiu, Managing Partner Digital Wand. Estimarile ei merg pana in iunie. Iunie, crede ea, va reprezenta un prag psihologic pentru toti.

Cred ca succesul campaniilor pe care le realizam acum, precum si abordarea agentiei din aceasta perioada va impacta viitorul business-ului nostru, al tuturor. Cumva am constientizat ca daca ajutam, NE ajutam. Aplaud pe aceasta cale toate companiile si toti oamenii din industrie care sunt alaturi semenii lor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Digital Wand

Digital Wand este o agentie nascuta din ADN-ul Senior Interactive Group, oferind solutii digitale complete din anul 2016. Stim ca una dintre puterile noastre este aceea de a reusi sa trimitem mesajul potrivit... vezi detalii »

Dosare editoriale

SectiuneBranded


Related