GalerIAA - expoziția virtuală a pasiunilor oamenilor de comunicare și marketing

GalerIAA - expoziția virtuală a pasiunilor oamenilor de comunicare și marketing

IAA Young Professionals, asociația tinerilor profesioniști din industria de marketing și comunicare din România, organizează GalerIAA, o expoziție virtuală care va aduna talente și pasiuni ale profesioniștilor din industria de Marcom. Întregul proiect se va desfășura pe parcursul lunii mai, iar exponatele vor putea fi admirate pe canalele sociale IAA YP, dintre care principalul va fi pagina de Instagram @iaa_yp.

 

„În industria de Marcom există foarte multe persoane cu pasiuni artistice, iar GalerIAA este locul în care expunem și apreciem lucrările acestora și în care descoperim talentele dezvoltate în afara job-ului.

În trecut am organizat sub acest concept expoziții de artă urbană, fotografie, un concert și o seară de stand-up. Anul acesta mutăm GalerIAA în online, pentru a oferi creatorilor un spațiu de expunere, dar și un moment de delectare și o invitație de a-și urma pasiunea tuturor celorlalți. Vă invităm să ne trimiteți lucrările voastre pentru a ne bucura împreuna și pentru a face această perioadă dificilă un pic mai plăcută.”, a declarat Iulia Niculae-Cuciurean, Președinte IAA Young Professionals România și Vicepreședinte IAA Young Professionals pentru Europa.

 

Cu ajutorul GalerIAA vom reuni pasiunile și talentele profesioniștilor din publicitate, dar și ale tinerilor aspiranți. Scopul este să aflăm care sunt pasiunile din spatele profesioniștilor din Marcom și să creăm un spațiu accesibil pentru oricine le apreciază. Fie că este vorba de muzică, gătit, fotografie sau pictură, ne dorim să aflăm mai multe despre hobby-urile participanților și să inspirăm comunitatea YP să se redescopere.

Oricine lucrează în Marcom și are o pasiune pe care vrea să o împărtășească poate trimite o fotografie/clip video completând un formular sau la adresa de mail: [email protected]. Lucrările pot fi trimise până pe 10 mai, iar acestea vor fi publicate pe feed-ul de Instagram @iaa_yp în perioada 18-30 mai.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related