Olympus ne îndeamnă să gustăm viaţa din plin, acasă, alături de cei dragi

Olympus ne îndeamnă să gustăm viaţa din plin, acasă, alături de cei dragi

Agenția Oxygen a lansat pentru Olympus Foods (Olympus) un nou spot TV din campania “Gustă viața din plin”, dedicat laptelui de capră, în care îndeamnă consumatorii să se bucure de momentele frumoase alături de familie, în contextul #stamacasa. Laptele de capră este printre cele mai îndrăgite și apreciate produse din gama Olympus, în special de către familii.  

 

Spotul TV, inspirat din viața de familie, face parte din campania de imagine pentru producătorul local de lactate Olympus Foods, ce vine cu o nouă poziționare care întărește încrederea în produsele de calitate și felul în care se integreaza natural în viețile consumatorului. Campania de imagine conține, pe lângă TV, și componente de digital, PR și social media.  

 

Echipa de proiect:

Echipa Oxygen: Alexandros Finomenos (Business Unit Director), Alina Mocanu (Account Manager), Stefania Tița (Account Executive), Andreea Bahrin (Strategy), Maria Ionescu (Sr. Copy), Adriana Georgescu (Social Media Manager), Larisa Anghel (PR Manager), Alina Savu (PR Coordinator)

Echipa de brand: Athanasios Giannousis (Commercial Manager), Madalina Toma (Director Marketing), Cristina Crăciun, Diana Ungureanu

Echipa de producție: Reload Film

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Branduri

SectiuneBranded


Related