IAA anunță câștigătorii Champion și Young Leader Compass Awards 2020. Adrian Pașita, premiat cu Young Leader Award pentru contribuțiile sale în comunitatea IAA YP și industria Marcom

IAA anunță câștigătorii Champion și Young Leader Compass Awards 2020. Adrian Pașita, premiat cu Young Leader Award pentru contribuțiile sale în comunitatea IAA YP și industria Marcom

Competiția globală IAA Compass Awards recunoaște meritele acelor membri care, prin devotamentul, profesionalismul, ambiția și abilitățile de leadership, au contribuit semnificativ la dezvoltarea comunității IAA YP și a industriei Marcom. Cei patru câștigători ai Premiilor IAA Young Leader Awards 2020 sunt:

  • Adrian Pașita, Fondator Digital Superhero.ro, România
  • Anant Goenka, Director Executiv, The Indian Express Group, India
  • Emmalee Fagerstrom, Data & Insights Strategist, ANZ, Verizon Media, Australia
  • Frank Chen, Senior Deputy Marketing Manager, Sanlih E-Television Inc, Taiwan

Grupul de jurați care evaluează candidaturile și acordă premiile Young Leader este condus de Heather Leembruggen, Vice President & Chairman „IAA Inspire Awards”, și este compus din 5 membri seniori, aleși din toate zonele geografice. Jurații ediției din acest an au fost: Janak Sarda (APAC), Mansa Amoa-Awuah (Africa), Ivana Davidov (Europa), Halim Sader (Orientul Mijlociu), Katrin Barbarello (SUA). Nominalizații au fost evaluați după experiența profesională, contribuțiile semnificative aduse prin implicarea în cadrul IAA Young Professionals, atât pe plan local, cât și global, și prin contribuțiile aduse industriei Marcom din România.

Chapterul IAA Young Professionals România este unul dintre cele mai active și premiate din lume. Doi ediții la rând, în 2015 și în 2018, filiala din România a câștigat „IAA Chapter Inspire Award” pentru cel mai bun chapter Young Professionals. La panoul cu premii s-au alăturat 7 distincții pentru „IAA Young Leader”: Ioana Marzac-Sigarteu și Nicoleta Deliu în 2015, Iulia Niculae – Cuciurean și Claudiu Petria în 2017, Ivona Băbărelu și Andrei Țigănaș în 2018 iar în 2020 Adrian Pașita.

 

Sunt foarte bucuroasă să văd că România este în continuare filială YP din lume cu cele mai multe premii căștigate în cei 5 ani de la înființarea competiției. Distincția oferită lui Adrian contribuie la performanța asociației și sublinează încă o dată potențialul tinerilor din industrie, potențial în care noi credem și investim foarte mult.” a declarat Iulia Niculae-Cuciurean (Președinte IAA Young Professionals România și Vicepreședinte IAA Young Professionals pentru Europa).

 

Am ales să fac asta pentru că altceva nu prea a fost și vreau să fac o treabă faină pentru că altfel nu are rost. Iar alături de prietenii de la IAA Young Professionals România am văzut, am învățat și am realizat lucruri minunate. Sunt bucuros că am reușit să aducem încă un premiu IAA în România, lucru care confirmă (iar!) că asociația noastră face o treabă faină. Personal, acest premiu nu ar fi fost posibil fără #Adrian86, Digital Superhero și toți oamenii mișto din IAA Young Professionals România.”, a spus Adrian Pașita (Director de Comunicare IAA Young Professionals România). 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related