Certificările internaționale Digital Marketing Institute, acum și pe piața din România

Certificările internaționale Digital Marketing Institute, acum și pe piața din România

Știm că vrei performanță în mediul digital. Mai știm și că vrei să ajungi la audiențe relevante, să construiești relații autentice și sustenabile. Și să livrezi un ROI de excepție. Ai ajuns unde trebuie. Pentru că suntem aici pentru tine și pentru că noi credem în educație!

Trendurile în mediul digital se schimbă de la o zi la alta, indiferent că vorbim de Instagram, Snapchat sau Tik-Tok, de optimizarea cuvintelor cheie, de reclame plătite sau chiar de veteranul marketing-ului digital, e-mail marketing-ul. În fiecare zi apare ceva nou, o direcție nouă, o schimbare de algoritm sau chiar de comportament al publicului țintă. Adaptabilitatea și inovarea continuă au devenit noua normalitate și acestea îți pot oferi astfel accesul la o serie imensă de instrumente de comunicare pentru brandul tău.

Trucul este să înțelegi ce parte din media digitală de astăzi este relevantă pentru obiectivele de afacere ale business-ului pe care îl reprezinți. Vrei să lansezi un nou produs sau serviciu ? Vrei să-ți crești popularitatea, gradul de conștientizare în social media? Numărul de like-uri? Știm că obiectivul final este să creezi, sustenabil, valoare, toată lumea își dorește asta, dar care sunt etapele intermediare pentru o conversie bună?

Pentru că înțelegem nevoia educației în digital media în România, noi, agenția de marketing digital Web Ventures, ne-am unit forțele cu echipa de profesioniști Flexability Management - EDU differentiate yourself și, sub licența exclusivă DMI* pe teritoriul României, lansăm o suită de cursuri de marketing digital aprofundat prin care vrem să-ți oferim accesul la instrumentele și resursele necesare pentru o carieră de succes în domeniu. Fie că ești junior sau faci parte dintr-un departament de marketing intern sau externalizat, fie că ești antreprenor sau ai o experiență vastă în marketing, cursurile noastre te ajută să înțelegi ecosistemul digital.

Și nu o spunem doar noi, ci o spun cei peste 75.000 de profesioniști certificați în digital marketing. Vorbim despre importanța canalelor de comunicare și a strategiilor digitale, formulare de bugete, optimizare SEO (on-page și off-page), reclame plătite, dar și despre instrumente și tehnici de vânzare, tipuri de conținut, prezență în social media, și multe altele. Cursurile sunt dezvoltate astfel încât să răspundă nevoilor de învățare, specifice acestui domeniu.

Prin cele cinci cursuri vrem să acoperim nevoia actuală de educație și standardizare a industriei digitale în România. Ne dorim o infuzie de “best practices” astfel încât profesioniștii din România să devină competitori redutabili la nivel regional.

Mai multe informații despre structura cursurilor sunt disponibile aici.

 

Cum se diferențiază certificările *Digital Marketing Institute?

Digital Marketing Institute este una din instituțiile care setează standardele la nivel global în această industrie. Cu o prezență în +130 de țări și cu peste 75.000 de membri certificați în digital marketing, certificările oferite de Digital Marketing Institute sunt ceea ce ai nevoie pentru o recunoaștere internațională și pentru a excela în domeniu.

  • Peste 81% dintre cursanții certificați confirmă că au evoluat pe o poziție superioară în cariera lor după obținerea unei diplome certificate de Digital Marketing Institute.
  • Certificările obținute după absolvire, în urma unui examen riguros, reprezintă o șansă reală de a colabora cu potențiali parteneri și clienți de oriunde din lume, certificările fiind recunoscute internațional.

 

Cine este în echipa de traineri?

Echipa de traineri este tânără, formată din profesioniști cu experiență dovedită în marketingul digital. Pentru o scurtă introducere:

  • Marius Lăzărescu este fondatorul agenției de advertising online Today’s, partener Google Premier, are o experiență de peste 15 ani în domeniu - atât pe piața din România, cât și pe cea internațională - și deține diverse certificări în marketingul digital.
  • Dorin Andrei este co-fondatorul agenției Web Ventures, agenție clasată constant în top 10 independente de media plătite în România. Dorin este omul ideilor și al inovației, deține o experiență bogată în elaborarea și gestionarea strategiilor media plătite, oferind rezultate robuste, indiferent de industrie.
  • Florian Langa se bucură de o experiență de peste 13 ani de în publicitate, timp în care și-a manifestat ideile atât prin cele mai mari rețele internaționale, dar și prin studiouri independente. De la idee la concept și implementare, Florian are asul din mânecă pentru o comunicare exemplară și de succes pentru produse digitale din aproape toate industriile.
  • Anda Dobre deține o experiență impresionantă în social media paid și owned. Anda este orientată către rezultate, performanță și excelență în customer service. În calitate de co-fondator Web Ventures, Anda și-a diversificat cunoștințele de marketing digital prin echipa de 25+ de specialiști pe care o conduce, aceasta este pasionată de croșetarea strategiei perfecte în concordanță cu obiectivele fiecărui business în parte.
  • Bogdan Ștefan are o experiență de 10 ani în marketing online și aproximativ 7 ani în SEO și ORM, din 2016 Bogdan este co-fondatorul Digital Metrics, agenție de marketing online orientată pe optimizare SEO, focusată pe rezultate măsurabile și relevante.
  • Ilie Drăgan, coordonatorul echipei de traineri din partea Flexability Management EDU - differentiate yourself, are o experiență internațională în training și consultanță de peste 20 de ani

Dacă vrei să-ți construiești o carieră de succes pe plan național sau internațional sau să-ți continui dezvoltarea în această industrie, e timpul să acționezi, parafrazând o expresie celebră – “differentiate yourself or die“.

* Digital Marketing Institute (DMI) este autoritatea globală în certificare pentru educația de marketing digital. Conceput exclusiv de profesioniști cu o carieră în marketing digital, cursurile oferite în parteneriat cu Web Ventures și Edu Differentiate Yourself sub licență exclusivă DMI pe teritoriul României vin împreună cu mult râvnita acreditare Digital Marketing Institute și asocierea cu un brand recunoscut, amândouă atribute căutate de angajatori.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related