[Retro Vibes] Smiley si verile din adolescenta: Nu aveam nevoie de mult sa iasa o super distractie, erau inepuizabile glumele, povestile, nebuniile

[Retro Vibes] Smiley si verile din adolescenta: Nu aveam nevoie de mult sa iasa o super distractie, erau inepuizabile glumele, povestile, nebuniile

Geaca ei de viniliiiin, Adeeeeeline, Adeliiiine. La 12 ani de la lansarea acestei piese, romanii au ajuns sa o fredoneze iar la inceputul lui iulie lui 2020. Si asa au tinut-o toata vara. Adeliiiine, Adeeee-liiii-naaaaa. Acum nu ar mai putea sa scoata melodia din fredonarea pusa pe Repeat decat o alta piesa la fel de populara. Si chiar asa s-a intamplat. Din ritmuri celebre in ritmuri celebre, cantate de artistii momentului, Pepsi Retro Studio a reusit sa faca din vara asta o mare petrecere. Iar startul nu putea fi dat decat de Smiley. Smiley a refacut Adeline, piesa celor de la Timpuri noi, si a transformat-o in imnul Pepsi Summer 2020.
Intr-un mini-interviu IQads & Pepsi, artistul povesteste despre verile petrecute in fata blocului, la Pitesti, evadarile de o zi, la mare, muzica, inspiratie si vibe-uri retro.

 

Cum ai ales sa reinterpretezi aceasta melodie

Mi-a placut de mic Timpuri noi, am ascultat piesa Adeline cu placere toata viata, m-am distrat pe ea la chefuri si m-am bucurat mult ca am avut prilejul sa o  reinterpretez. Mi se pare genul de piesa care nu se demodeaza si care e la fel de cool si actuala ca atunci cand a aparut. Pana si geaca din vinilin e inca in trend :)

 

Artistul tau preferat din trecut care te-a inspirat cel mai mult in cariera

Michael Jackson este artistul despre care cred ca a schimbat muzica, in general, si muzica pop in special. Inca inspira o gramada de artisti si e prezent ca sound si ca stil in mare parte din muzica pop care se face acum.  

 

Ce inseamna vibe-urile retro de vara pentru tine

Cand ma gandesc la vibe-uri retro retraiesc serile de vara din copilarie, cand eram cu prietenii in fata blocului meu, din Pitesti, si faceam tot felul de chestii distractive. Nu aveam nevoie de mult sa iasa o super distractie, erau inepuizabile glumele, povestile, nebuniile.

 

Care e lucru pe care-l faceai ca sa te distrezi in adolescent si pe care il faci si acum

Obisnuiam sa plec seara la mare si sa ma intorc dimineata. As fi dat orice pentru alea cateva ore pe malul marii, mi se pareau mai valoroase decat toate orele de somn si de comoditate pe care le dadeam in schimb. Inca fac asta uneori si mi se pare la fel de tare.

 

Cel mai retro-cool loc de mers vara cu prietenii

La piscina e foarte cool sau, si mai bine, in varianta ei retro, la strand.

Articolul face parte din seria [Retro Vibes] si aduce un manifest lucrurilor cool #SiIeriSiAzi. De la muzica pana la distractii cu prietenii, campania Pepsi Retro Studio sarbatoreste vibe-urile retro si le reinterpreteaza pe gustul tuturor generatiilor. Parte din gasca Pepsi sunt artisti precum Smiley, Mira, Lino Golden, dar si oamenii de la Sneaker Industry, alaturi de care s-au lansat piese muzicale si vestimentare de colectie. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related