TikTok, noul partener Httpool Romania

TikTok, noul partener Httpool Romania

Httpool România adaugă TikTok portofoliului său de parteneri, cu toate soluțiile de advertising disponibile pentru țara noastră. Având experiență internațională extinsă în campanii de advertising pe TikTok, Httpool este partenerul ideal pentru brandurile din România care-și doresc să devină active pe această platformă.

“TikTok este în momentul de față una dintre cele mai interesante platforme de social media din lume, cu o impresionantă creștere a numărului de utilizatori și cu multiple oportunități inedite pentru branduri. Ca partener global al TikTok putem oferi acestora suport pentru dezvoltarea strategiilor și implementarea campaniilor astfel încât rezultatele să fie excelente.”, Bianca Vlaston (Country Manager Httpool România).

Httpool a susținut încă de la începutul anului 2020 extinderea TikTok în piețe precum Polonia, Cehia, Ungaria, Rusia și altele, punând la dispoziția brandurilor din aceste teritorii expertiza sa în soluțiile de advertising TikTok. 

Noul partener completează portofoliul solid al Httpool, bogat în platforme media globale în trend precum Spotify, LinkedIn, Snapchat și Twitter, portofoliu care transformă astfel Httpool în alegerea naturală pentru advertiserii care caută să se adapteze peisajului media în continuă schimbare, să fie relevanți pentru consumatorii săi și să atingă rezultate optime.

Httpool, o companie IMS, reprezintă platformele digitale globale în Europa și Asia. Httpool susține creșterea acestor platforme și îi ajută pe advertiserii locali din peste 30 de țări să obțină rezultate excelente în campaniile lor.  

Bazându-se pe propriile tehnologii de performanță în publicitatea digitală, dar și pe specialiști de top și expertiză locală, Httpool îi ajută pe advertiseri să se conecteze cu audiențele lor și să-și îmbunătățească permanent indicatorii de performanță.

Platforme globale de top, precum Twitter, Facebook, Spotify, LinkedIn, Snapchat, Tik Tok, Warner Music, Outbrain și Brainly au ales Httpool ca partener exclusiv de vânzare a soluțiilor de publicitate în piețe din Europa și Asia.

Httpool are sediul central in UK și birouri în Austria, Switzerland, Russia, India, Hong Kong, Poland, Estonia, Latvia, Lithuania, Bulgaria, Czech Republic, Croatia, Greece, Hungary, Macedonia, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Sweden, Finland, Denmark, Norway, Ukraine, United Arab Emirates, Indonesia, Cambodia, Laos, Myanmar, Malaysia și Bangladesh.

Împreuna, Httpool și IMS reprezintă peste 20 de platforme globale în 45 de tari din toată lumea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related